Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг & car audio шоу 2010----29-30.05.2010

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За момчето с предницата на Ево, аз бях там но колата не участваше Просто не е готова, събирам парички за красиви джанти имам още дооооста неща по нея докато дорасне да се показва Въпреки че не знам дали има смисъл оптичния тунинг беше спечелен за поредна година от красивата жълто-сива e36-ца която е безпорен фаворит и за мен, но второто място на една бяла А4-ка и 3-тото място на едно пежо с изрисувани графики на Van Helsing изобщо не бяха заслужени. Колите от форума (www.tuning.bg/forum) бяха тотално пренебрегнати незнам защо може би защото са по-евтини и по-стари и аз незнам, но труда вложен в тях изобщо не е за пренебрегване...Иначе Тунинг Шоуто беше добро според мен, но за следващата година трябва да се постараят организаторите за повече охрана и да се организира мини драг състезаниице на 1/8 миля както беше по програма, като това би било много атрактивно и ще привлича погледите :D

Коментар

sonicempire написа:
      mims написа:
      адреналинките биваше ли ги ?!
      Изобщо!Само една ми хвана окото,но очакванията ми бяха по големи.Ако знаех,че ще сезатруднят с намирането на атрактивни момичета щехме да ударим едно рамо от нашияя форум.
      Ама чакай сега нали е имало и мис Тунинг или нещо подобно беше - мин. год. победителка е супер яка мазна баница !Тоз път кво е станало ?!
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
        sonicempire написа:
        mims написа:
        адреналинките биваше ли ги ?!
        Изобщо!Само една ми хвана окото,но очакванията ми бяха по големи.Ако знаех,че ще сезатруднят с намирането на атрактивни момичета щехме да ударим едно рамо от нашияя форум.
        Ама чакай сега нали е имало и мис Тунинг или нещо подобно беше - мин. год. победителка е супер яка мазна баница !Тоз път кво е станало ?!
        има достатъчно качени снимки в тунинг форума на " мацките" за конкурса мис тунинг.Те сами ще говорят за себе си.Ако трябва да съм честен ,момичетата на Киров бяха много по хубави от миските.
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Tuning Mode написа:
          За момчето с предницата на Ево, аз бях там но колата не участваше Просто не е готова, събирам парички за красиви джанти имам още дооооста неща по нея докато дорасне да се показва Въпреки че не знам дали има смисъл оптичния тунинг беше спечелен за поредна година от красивата жълто-сива e36-ца която е безпорен фаворит и за мен, но второто място на една бяла А4-ка и 3-тото място на едно пежо с изрисувани графики на Van Helsing изобщо не бяха заслужени. Колите от форума (www.tuning.bg/forum) бяха тотално пренебрегнати незнам защо може би защото са по-евтини и по-стари и аз незнам, но труда вложен в тях изобщо не е за пренебрегване...Иначе Тунинг Шоуто беше добро според мен, но за следващата година трябва да се постараят организаторите за повече охрана и да се организира мини драг състезаниице на 1/8 миля както беше по програма, като това би било много атрактивно и ще привлича погледите :D
          колега и аз съм за твоето мение ,не казвам че карам много хубава кола ама тея момчета кадето са се трудили по година и половина да направят хубава кола така да бъдат пренебрегнати ,ние немаме по 100 000 +++++ лв за такъв тунинг ,иначе всеки знае да си закара колата в тояга и да му я направят ,може би трябваше да има награда и за наи добър аматиорски тунинг,за най-двигател избраха на бат гого 3000гт-то което беше смешно-той е модератор във тунинг форума и е главен на БФДР ,а пък за кола на публиката да не думам ,тая А3 беше супер смешна на фона на наще коли (форумните) и според мен божидар има заслужена награда иначе на мен мацката за лице на тунинг бг ми харесва и аз за това виках за нея
          Прикачени файлове
          FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
          НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

.......................... и онова момче с Evo предницата!!!!!!!Като гледам така как е минало ШОУТО ......................... по-добре че не се убих от работа за да бързам !!!! Като гледам снимките съм доволен,че спестих 150-200лв :P Не искам да прозвочи гадно,но реално е имало десетина коли,които засложават да са там и се убешдавам че такова животно в БГ не живее(тунинг)!!!!!!!!!!

Коментар

valyotuning написа:
              .......................... и онова момче с Evo предницата!!!!!!!Като гледам така как е минало ШОУТО ......................... по-добре че не се убих от работа за да бързам !!!! Като гледам снимките съм доволен,че спестих 150-200лв :P Не искам да прозвочи гадно,но реално е имало десетина коли,които засложават да са там и се убешдавам че такова животно в БГ не живее(тунинг)!!!!!!!!!!
              колега ако съдиш от мойте снимки ,да знаеш че,те са от 9 часа сутринта ние бяхме първи поле имаше доста готини коли
              FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
              НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

Мацката от снимката ли е станала лице на бг тунинг, че аз както винаги съм неразбрала ?!
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

хубаво де какъв тунинг има 2 рото място дето са дали на аудиточист СТОК само малко боя и туи то иначе имаше 1 хонда оранжева с черен таван и ламбо врати много ме изкефи
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...&t=111337Eто я темата на колегата!

Коментар

Working...
                    X