Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

evo Dedra

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Новата кутия днес дойде с директна доставка от колегата 2000 20v turbo, то си беше цяло сектантско посещение де :D от Купе турбо е, поне е на по-малко годинки и там се таят надеждите да е по-свежа и да държи на торка.За вискотата, не съм виждал прецакано.Мисля че само ако се прегрее зверски, тогава се прецакват дисковете от температурата, направо се деформират.Това става само ако едното колело е неподвижно, а другото въпреки виското се напъва да се върти.Теста е колко Нм оказва съпротивление, но това зависи от оборотите на приплъзване, тя колата като се вдигне от едната гума само и на свободна се върти гумата, може да се усети усилието на блокиране.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

Тамън приключвам с празника ....., който реално почнах при теб..... и да оставиш някой фото дежурно там при тебе, че глей кви раоти спонтанно стават, пък нямахме с кво да снимаме Ай успех тоз път с кутията :D
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Малко въпросче - чак сега се сетих да попитам - аз не мога ли да облажа вилката за съединителя от тия счупените скорости ?
        Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Съмнява ме да ти свърши работа,тя е нормална като твойта на натиск,ако търсиш на опън де
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

тест драива на кутията мина успешно
            sigpic
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

ici написа:
              тест драива на кутията мина успешно
              Браус бре,що ни съ убадихти
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Разгеле! Тя квото ги беше подкарала тез кутии, като пуканки.... дано таз пуканка по-корава да излезе Ми аз утре май ще имам гости
                ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
                  Разгеле! Тя квото ги беше подкарала тез кутии, като пуканки.... дано таз пуканка по-корава да излезе Ми аз утре май ще имам гости
                  това е на базовия бууст 1.2-1.3 бара :D на 1.6 не мисля че е добре да се кара, само на диното може да се пусне за измерването, че иначе пак ще трябва нова кутия.То и 1.2 бара е напълно достатъчно, чак на 4-та може да се даде пълната газ, след 100км/ч. Ако се подрани с подаването, в купето се пълни с миризма на изгоряла гума
                  sigpic
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

ето го и видео теста http://www.youtube.com/watch?v=yfoSlcQ2rrcпри 1.2 баракак се кара... ами на първа около 20% газ и удря ограничител, на 2-ра 30-тина % газ и пак огранчител, 3-та чак след 100 и нещо може да се настъпи почти до долу, 4-та вече може пълна газ, и 5-та същоТова при перфектен и равен път.При поизгладен асфалт няма стъпване и на 5-та
                    sigpic
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

На мене ми изглежда , че още на 3-а си е в сцепление Предполагам в завой да, ма направо на клипа ми се струва , че няма грижи на 3-а .. или греша ?
                      Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

x_X_x написа:
                        На мене ми изглежда , че още на 3-а си е в сцепление Предполагам в завой да, ма направо на клипа ми се струва , че няма грижи на 3-а .. или греша ?
                        ами в сцепление е щото и давам цялата газ след средата на трета файда да паля гумите няма, а и пари струват
                        sigpic
                        475HP 11,5/1,9/191
                        YouTube

Коментар

Адската машина поздрави за Ици, но големия въпрос е кому са нужни огромни въртящи моменти скъпи турбини и кво ли още не за да си настъпиш колата с цялата газ евентуално на 4-та и със сигурност на 5-та ? Къде отива кефа от втора предавка която ти обръща вътрешностите и трета която ти вдига краката лекичко във въздуха Сигурно на 4-та като захапе залепва яко, но според мен трябва да се насочат доста пари и усилия в това колата да слага ефективно тея конски сили и тоя въртящ момент на пътя

Коментар

то тия гуми се едно без гуми ...и да земе да заредите малко че да не останете на пътя
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Tuning Mode написа:
                              Адската машина поздрави за Ици, но големия въпрос е кому са нужни огромни въртящи моменти скъпи турбини и кво ли още не за да си настъпиш колата с цялата газ евентуално на 4-та и със сигурност на 5-та ? Къде отива кефа от втора предавка която ти обръща вътрешностите и трета която ти вдига краката лекичко във въздуха Сигурно на 4-та като захапе залепва яко, но според мен трябва да се насочат доста пари и усилия в това колата да слага ефективно тея конски сили и тоя въртящ момент на пътя
                              Ами така са всички коли на предно с многото коне, реална гонка има смисъл само над 100км/ч летящ старт.Истинска употреба на 2-ра и 3-а с цялата газ може само с интеграле трансмисията, няма предно, няма задно
                              1912 написа:
                              то тия гуми се едно без гуми ...и да земе да заредите малко че да не останете на пътя
                              днес и сложихме полусликовете Ханкок 215/45/16 и разликата в сцеплението не е много по различна, на трета на 1.2 бара с пълна газ пак сее предницата :D Бензин има, на светнала резерва е минимум 15 литра А и газ има
                              sigpic
                              475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube

Коментар

Някакви интервенции с цел подобрение правихте ли на кутията.
                                uno turbo 1.3 i.e' 86
                                renault 19 1.8 16v
                                uaz 469 4.0 turbo
                                renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                                trabant 601 69'

Коментар

Working...
                                X