Абре,ти от тавана на Дедрата ли снима бре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
evo Dedra
Collapse
X
-
ici написа:ivanko_rs написа:Абре,ти от тавана на Дедрата ли снима бре||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
WhitePower написа:Тва другото да не е сиера косуърд , че ако е тва , сме далече на светлинни години от косуъртxctr написа:ici написа:ivanko_rs написа:Абре,ти от тавана на Дедрата ли снима бре
Коментар
-
hf hpe написа:ици кое и е по-доброто на интегралската главачепаците дето са да се спънеш в тях ли?да не говорим, че на косито електрониката е Л8-ца докато на интегралето повечето са 4-ки
Коментар
-
hf hpe написа:Ици да не са спрели завода в джурджу и чистият въздух да ти се отразява злев главата на ланчата има такива чепаци, че човек ще се спъне в тях да не говорим за въздухискам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчно
Коментар
-
hf hpe написа:Ици на картинки в мрежата няма как да повярвамзащо мислиш, че не съм виждал косфорд глава
Коментар
-
hf hpe написа:Ици да не са спрели завода в джурджу и чистият въздух да ти се отразява злев главата на ланчата има такива чепаци, че човек ще се спъне в тях да не говорим за въздухискам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчноТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
hf hpe написа:искам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчно
Коментар
-
А мога ли да попитам с какви свещи се кара колата ? Понеже и аз целя мощности от рода на 300-320 к.с. на 1,3-1,5 бар , и се чудя какви свещи да пробваме .. Чета тука за NGK B8EGV , ама не съм сигурен тия 8-ци как ще са на всекидневна кола , която ще се пали често студена.. И дали някакви сус индекс 7 ще свършат работа за въпросните мощности/налягания на 16В турбо..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар