Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

evo Dedra

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абре,ти от тавана на Дедрата ли снима бре
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
      от прага на дясната врата дя , с вдигнати ръце :D Ма виж как са гле’ат, да не са здавят през ноща само
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

Тва другото да не е сиера косуърд , че ако е тва , сме далече на светлинни години от косуърт
        Power Under Pressure

Коментар

ici написа:
          ivanko_rs написа:
          от прага на дясната врата дя , с вдигнати ръце :D Ма виж как са гле’ат, да не са здавят през ноща само
          Или да се ударят като 2 Овни!!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

WhitePower написа:
            Тва другото да не е сиера косуърд , че ако е тва , сме далече на светлинни години от косуърт
            Точно такова е Обаче, ако говориш за Пунто, наистина е далеч но не и Ланчиа Електрониката им е на практика една и съща, мога да подкарам Косуърта и с ЕКУ-то на Ланчата, просто ги разменям и пали Друг е въпроса, че няма нужда, защото мога да мапвам директно ЕКУ-то на Косито, Магнети Марели за бога :D Стандартно Косито има преимущество, че излиза от завода с ковани бутала за разлика от Ланчиа, но в случая имаме JE за италианката Биелите на Коси са като чукове, буквално, много яки без проблеми изкарват 700 коня, е вече и за Дедрата има Н-профил рейсинг биели и то много леки на всичкото отгоре Главата на Ланчиа е по-добра
            xctr написа:
            ici написа:
            ivanko_rs написа:
            Или да се ударят като 2 Овни!!!
            Определено имаше напрежение Вече съм спокоен, Косито е с двигател разглобен на части като на поточната линия
            sigpic
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

Сам го написа , косито заводско понася 700 коня , докато при сан трябва смяна на половината карантия Какато и да е Косуърт е една от най уважаваните и СССкъпи марки , интегралле е също , защото е легенда
              Power Under Pressure

Коментар

ици кое и е по-доброто на интегралската главачепаците дето са да се спънеш в тях ли?да не говорим, че на косито електрониката е Л8-ца докато на интегралето повечето са 4-ки

Коментар

hf hpe написа:
                  ици кое и е по-доброто на интегралската главачепаците дето са да се спънеш в тях ли?да не говорим, че на косито електрониката е Л8-ца докато на интегралето повечето са 4-ки
                  По-добра е, и флоу графики мога да пусна, и откъм нужда от портване пак може да се коментира, това което го вади ланчовата, за да стане при коси трябва да се портва Друг е въпроса, че вече я пипнах коси главата лекинко, а точно нуждата от тоя момент го няма при ланчовата глава С други думи в сток вид ланчовата бие косуъртската по перформанс, отделно може да се говори и за клапани, наклони и големини на портовете, повдигачи - всичко това е по-добро при Фиат/Ланчовата глава
                  sigpic
                  475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube

Коментар

Ици да не са спрели завода в джурджу и чистият въздух да ти се отразява злев главата на ланчата има такива чепаци, че човек ще се спъне в тях да не говорим за въздухискам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчно

Коментар

hf hpe написа:
                      Ици да не са спрели завода в джурджу и чистият въздух да ти се отразява злев главата на ланчата има такива чепаци, че човек ще се спъне в тях да не говорим за въздухискам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчно
                      Какви чепаци бре човек :D повярвай, Ланчовата глава е по-добра, сега да ти пускам снимки на Ланча и Форд Коси глава и да ти ги показвам разликите, няма смисъл, просто повярвай, много са големи Ама не е за това темата А ако проучиш въпроса и повярваш на някой люде по света, няма да има нужда аз да ти показвам кое и защо е така, пък и на снимки не е толкова ясно и пак няма да повярваш, понеже виждам отсега че просто така си си решил Трябва да видиш и пипнеш и двете глави на Живо, тогава може да се видят най-ясно разликите, ако преди това е направено и подобаващо проучване и вникване в материята може да стане и ясно за какво иде реч Евентуално Така да се убеждаваме тука с писане, файда няма То всичко което е правено по въпроса отдавна е написано.
                      sigpic
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

Ици на картинки в мрежата няма как да повярвамзащо мислиш, че не съм виждал косфорд глава

Коментар

hf hpe написа:
                          Ици на картинки в мрежата няма как да повярвамзащо мислиш, че не съм виждал косфорд глава
                          То освен картинките в мрежата има и анализи на флоу бенч тестове, има и сума ти и мнения на тунери, които се занимават с тия Форд Косуърт глави и всичките са на едно мнение, странно а Та това се казва проучване, и то се налага когато ще се прави нещо по-сериозно, а за гледане ако е само няма нужда То и ако се заинтересуваш от тунинг валове за нея също би трябвало да ти направи впечатление една особеност, по-точно казано недостатъкът и спрямо Фиат/Ланчовата глава става видим
                          sigpic
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

hf hpe написа:
                            Да земеш да се регнеш у Форд - форума и да им обясниш там квай файска на Коси кратуната.... В Джурджу завода бачка още, ама Кремиковци спря и явно ти трудно се адаптираш към по чистия въздух Сега чекаме и колегата 1115 да дойде и да ни разкаже колко Косуърт - проекта си направил..... Между временно не чухме нито един довод от теб по повод мнението ти за по-хубавата глава на Форд-а
                            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

hf hpe написа:
                              искам да ми покажеш това което ти си измерил, снимки от мрежата имам достатъчно
                              Мда, тоя цитат го бях пропуснал Еньо, ами ти какво можеш да покажеш?Относно Фиат/Ланчовата глава няма какво друго да ти показвам, то е достатъчно показано на дино-графиката на Типото Относно Форд Косуъртските дела, ами какво да ти кажа - утре паля тази Сиера Косуърт след основен ребилд на блок и глава Пък сам може да си правиш изводи доколко сериозно мога да говоря за това, не само от снимки понеже още два Косуърта съм "пипал" единият от които беше с много пипната глава и доста мноого коне, та оттам и идва належащото инфо за порт работата която е нужна и валовете и съответно размислите произлизащи от това
                              sigpic
                              475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube

Коментар

А мога ли да попитам с какви свещи се кара колата ? Понеже и аз целя мощности от рода на 300-320 к.с. на 1,3-1,5 бар , и се чудя какви свещи да пробваме .. Чета тука за NGK B8EGV , ама не съм сигурен тия 8-ци как ще са на всекидневна кола , която ще се пали често студена.. И дали някакви сус индекс 7 ще свършат работа за въпросните мощности/налягания на 16В турбо..
                                Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Working...
                                X