Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
evo Dedra
Collapse
X
-
biser_as написа:Stefan Hadjov написа:Може да си сигурен,че доста по добре от тебе съм информиран.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:biser_as написа:Stefan Hadjov написа:Може да си сигурен,че доста по добре от тебе съм информиран.
Коментар
-
biser_as написа:Stefan Hadjov написа:biser_as написа:Stefan Hadjov написа:Може да си сигурен,че доста по добре от тебе съм информиран.
Коментар
-
Е как да ми даваш повече обяснения, като най-вероятно така ще се овъртолиш и накрая ще излезе,че ти май имаш нужда да почетеш повечко А щеше да е хубаво да ми отговориш на въпросите (все пак ти си чел и знаеш много повече от всички) и да ме изкараш от заблудата, в която явно живея, тта да знам какво е тва нещо детонация и какво е преигнишън при бензиновите мотори. :D
Коментар
-
WhitePower написа:ебаси таман исках да ми разлакувате какво се има в предвид преингнишън щото аз разбирам само то предварения и бедни смеси и детонации
Коментар
-
даммммчетене се учи в 1 класда разбереш прочетеното обаче явно е трудноИци е написал: Преигнишън в смисъл доста по-ранно запалване причинено от повишеното налягане предизвикано от детонациите...Наистина изречение написано без много правопис/да не се разбира като упрек, и аз пиша понякога така/, но поради тази причина и малко неразбрано.От написаното аз си правя извода, че по-ранното запалване е следствие на повишеното налягане предизвикано от детонации.Което и според моите познания е грешно.
Коментар
-
biser_as написа:Колега hf hpe, извинявай, може и да не съм разбрал с кое точно в поста на ici не си съгласен и какво си имал в предвид, просто коментирах, че написаното от теб "преигнишън не може да се получи от детонации" (погледнато само по себе си) според моите познания е грешно
Коментар
-
hf hpe написа:biser_as написа:Колега hf hpe, извинявай, може и да не съм разбрал с кое точно в поста на ici не си съгласен и какво си имал в предвид, просто коментирах, че написаното от теб "преигнишън не може да се получи от детонации" (погледнато само по себе си) според моите познания е грешно
Коментар
-
hf hpe написа:biser_as написа:Колега hf hpe, извинявай, може и да не съм разбрал с кое точно в поста на ici не си съгласен и какво си имал в предвид, просто коментирах, че написаното от теб "преигнишън не може да се получи от детонации" (погледнато само по себе си) според моите познания е грешно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар