ICI как мислиш 230ммвото валео дали ще одържи 2.0 16вт до към 1.5 буст със стоковото Т3 турбо или ще бера ядове ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
evo Dedra
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:ICI как мислиш 230ммвото валео дали ще одържи 2.0 16вт до към 1.5 буст със стоковото Т3 турбо или ще бера ядове ?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
S.W.A.T. написа:има едни немски марки искат да си играят :D и при мен ще е на натиск съединителя... с дистрибуторното запалване Какво ще кажете... АЕМ или Innovate... Kъм коя марка за широколентова да се насочаJoro написа:На някой да му се намира тръбата от даунпайпа до меката връзка за 8 клапанов че само това ми липства от пъзела? А еднакви ли са с на 16 кл? Чудя се дали да я правя или да търся оргиналдъ.
Коментар
-
ici написа:S.W.A.T. написа:има едни немски марки искат да си играят :D и при мен ще е на натиск съединителя... с дистрибуторното запалване Какво ще кажете... АЕМ или Innovate... Kъм коя марка за широколентова да се насочаJoro написа:На някой да му се намира тръбата от даунпайпа до меката връзка за 8 клапанов че само това ми липства от пъзела? А еднакви ли са с на 16 кл? Чудя се дали да я правя или да търся оргиналдъ.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Тука местния тунинг шоп вика иновейтите много горели, не знам какво има в предвид и ми каза, че в сряда ще има АЕМ и май ще е такава...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:S.W.A.T. написа:Тука местния тунинг шоп вика иновейтите много горели, не знам какво има в предвид и ми каза, че в сряда ще има АЕМ и май ще е такава...
Коментар
-
Те сондите и на иновейта и на АЕМ са едни и същи на бош .сондата ако е монтирана както трябва в горната част на трабата или максимално в нея част не задържа големи капки конденз и сутрин като се пали ако се чака да светне диода без да прекъсне това означава че се е подгряла и ако е мокра се е изсушила, а и днес я свързах с компа има добра програма и запис на логове.http://vbox7.com/play:30d95032.но и АЕМ-а си е достатачно доказан ,но пък иновейта си имат турботаймер техен комбиниран с АФР и волтаж.както и два аналогови изхода за широколентова и теснолентова.Аналогов изход един (жълто)е 1.1V = 14 AFR и 0,1 V = 15 AFR. Това е симулирана теснолентовсигнал. Аналогов изход две (кафяв) е настроена като 0 V = 7,35 AFR и 5V =22.39 AFR.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
x_X_x написа:Стабиляга си , признавам Хората за една се стискат, камо ли 3 ..bebito^^^ написа:Те сондите и на иновейта и на АЕМ са едни и същи на бош .Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз не съм писал,че купунгите са същите а ,че сондите са същите ето на АЕМ сондата си е същата куплунга е сменен според нуждите, и както се вижда и двете ползват една и съща сонда въпроса е кой има по добър контролер и повече екстри!ето на АЕМ контролера,не се виждат кабелите за логовете ин и оуткакто и чете в по тесни граници/ Reads Gasoline AFR values from 8.5 to 18:1 AFR/ по горе съм писал двата порта на инновейта.и като му броя и кабелите е с един порт срещу двата на иновейтаuno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Не мисля да излитам, идеята е да видя ако нещата станат сложни преди да виждам през буталото маслото в картера Мисля, че ще ми върши работа :]uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:S.W.A.T. написа:Не мисля да излитам, идеята е да видя ако нещата станат сложни преди да виждам през буталото маслото в картера Мисля, че ще ми върши работа :]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар