Може би е тъп въпроса и може би не на място, моля да бъда извинен, ненамерих отговор на този въпрос а съм много навит :S Стават ли фаровете от Марея или от Браво/Брава на Пунто Мк1 и какво трябва да се преправи да речем, в момента съм с H1 - H1 . Много ще съм благодарен за всяко мнение и се извинявам ако съм сгрешил нещо.Поздрави на всиички колеги ! Грешен раздел->Преместена!Мод. екип
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стават ли фарове от Марея или от Браво/Брава на Пунто Мк1
Collapse
X
-
Re: фарове
kluchar написа:сигурно ще станат щом има ТИПО с фарове от ПУНТ М1 ама ще е грозно ако се направи като хората да се префасонира капака -калника сигурно може ама си е игра -пипакава работа а ква е идеята не виждам смисълPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
Re: Стават ли фарове от Марея или от Браво/Брава на Пунто Мк
kokss написа:Може би е тъп въпроса и може би не на място, моля да бъда извинен, ненамерих отговор на този въпрос а съм много навит :S Стават ли фаровете от Марея или от Браво/Брава на Пунто Мк1 и какво трябва да се преправи да речем, в момента съм с H1 - H1 . Много ще съм благодарен за всяко мнение и се извинявам ако съм сгрешил нещо.Поздрави на всиички колеги !NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Нещо подобно ще е, на мен ми харесва макар че фаровете изглеждат по-големи, а всъшност са по-тесни (несъм много сиг. просто така ми изглеждат) но ще видиме, ще намеря и ще тествам и ако паснат ще снимам и кача снимки. Харесват ми как стоят на мен пс: моя човек каза че нещо му се е прецакал фотошопа и малко са станали прозрачни... но горе долу така ше саPunto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар