Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на спортен волан !
Collapse
X
-
аз днес си купих същите (черни) ... и аз съм на мнение че са леко селянийка .... ама както каза колегата лесно се мият... минаваш с влажен парцал и лъсват.... а иначе колега сега не те ли дразни светещата лампа на таблото за аербега?AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Дори и да са малко по-скъпи прав си колега, има ги в почти всеки магазин за авто аксесоари.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз взимах преди години за старата кола от тази "марка", но като го отнесох на един познат майстор той се разпсува и ми показа неговия, счупен в движение. Карал малко по-агресивно на картинг пистата на полигона и не видял един голям камък. Удри камъка и понеже е държал волана здраво от удара волана се пука алуминия на едното ребро. За щастие не се разпаднал и увладял колата. Сега си го пази като някой негов познат иска да си слага такова чудо го показва да си прави всеки сметката. Аз моя го продадох дори на загуба за да ми се махне от главата и от тогава не съм и помислял за такова чудо. Единствено нещо МОМО си струва... Живота е много по-важен и ценен от някаква си "дранкулка" за кола колкото и добре да изглежда тя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар