Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декоративна спортна решетка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Декоративна спортна решетка

Колеги имам идея да монтирам на няколко места по муцуната на колата пластмасова решетка наподобяваща пчелна пита,но проблема е че не намирам по магазините за аксесоари около мен.Има ли някой идея от къде мога да намеря и да закупя?Пускам примерна снимка на това което търся за да стана по ясен.
    AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
    HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
    Kawasaki ER-6n'2012

мрежа

Здравейте.Тази тема сме я дъвкали с колеги от тунинг.бг форума,аз съм предлагал да се търси по автоморгите от сузуки суифт или от форд ескорт95-96година,а някой даде адрес на фирма в Пловдив за водноструйно плотерно рязане-уотърджет май се казваше машината,в Сливен няма как да няма такава.

Коментар

Не съм се замислял за този вариант.Просто залагам на готов продукт по магазини или дилъри.Благодаря за инфото!Много е полезно и насочващо.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

За пластмасова незнам, но в Практикер и в Бриколаж преди дни гледах метални такива.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

щщщ

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=104090ето я темата.Успех :D

Коментар

M5kov написа:
            За пластмасова незнам, но в Практикер и в Бриколаж преди дни гледах метални такива.
            Вчера и аз видях такава в Практикер, на щанда с авто-шукарийки. Така на око разтоянието между двете най-краини точки на фигурката беше около 1-1.5 см., а големината на листа беше около 80-100см / 30-40 см
            Fiat Bravo 1.8 16V
            Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Намерих :D :D :D В случаен магазин за аксесоари.Разликата е само в голимината на отворите.Тези са равностранни шестоъгълници с размер на страната около 1 см.Пластмасова е и е с дебилина около 3мм.Пакетирана е като лист с размери 1,2 м. Х 0,3 м.Струва 30 лв.Започва операция тунинг на предната решетка и броня на Стило.
              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

голега от каде си взема тая мрежа и ако мойе да ми пратиш снимка

Коментар

Working...
                X