Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на километраж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затъмняване на километраж

Здр. колегиС какво мога да направа(пръсна) километража си така,че да не се вижда нищо през него когато не свети Опитах с филио да го затъмна,но не е хубаво

Опитай със спрей за стопове, колкото да го матираш.
    Drive or Die!

Коментар

mihail.nikolov21 написа:
      Според мен като светне ще се вижда как е пръскано...

Коментар

extaz написа:
        mihail.nikolov21 написа:
        Според мен като светне ще се вижда как е пръскано...
        Пробвай ,мисля че няма да се вижда... Все пак ще гледаш да го пръскаш както трябва...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Re: Затъмняване на километраж

extaz написа:
          Здр. колегиС какво мога да направа(пръсна) километража си така,че да не се вижда нищо през него когато не свети Опитах с филио да го затъмна,но не е хубаво
          нали знаеш,че за да постигнеш тоя ефект,който искаш е нужно да имаш найстина силно осветление на таблото
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            extaz написа:
            нали знаеш,че за да постигнеш тоя ефект,който искаш е нужно да имаш найстина силно осветление на таблото
            Да прав е колегата,замисли се за диодна лента на мястото на старите крушки
            leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
              Tqnkata написа:
              extaz написа:
              Да прав е колегата,замисли се за диодна лента на мястото на старите крушки
              вече е готово това с лентите http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...748254_n.jpgа колкото до спрея за стопове ми не съм работил с такъв,но 1 авер ми каза че били пръскали някакви и после като го изтрили стъклото се прецакало останало от спрея и стояли като напукано.... дали е така

Коментар

напръскай нещо безцветно (целофан мисля се казваше) със спрей и пробвай да го наложиш на циферблата

Коментар

lametobg написа:
                  напръскай нещо безцветно (целофан мисля се казваше) със спрей и пробвай да го наложиш на циферблата
                  добра идея ще опитам

Коментар

Или залепи домакинско опаковачно фолио, и пръскай върху него. 2-3лв струва по магазините и е доста около 5-10 метра може да си пробваш встрани преди да пръскаш.

Коментар

и кажи какво е станало + снимки , защото ме зариби и мен

Коментар

ще кача снимки само да видиме кога ще имам време да го права че ....... мн работа имам но ще гледам до 2-3-4 дена да е готово

Коментар

Има фирма българска, ’дет ти прави циферблатите с какъвто искаш дизайн, да светят като дадеш контакт, стоят черни при огасен и т.н. Само че...нещо ми се губи линка
                          Coupe 20VT

Коментар

avtokrator написа:
                            Има фирма българска, ’дет ти прави циферблатите с какъвто искаш дизайн, да светят като дадеш контакт, стоят черни при огасен и т.н. Само че...нещо ми се губи линка
                            моя е направен само дето трябва да се затъмни

Коментар

Тогава с фолио, ’кат за стъкла, иди при некои ’дет има мостри и пробвай кое най ти пасва. ’Щот със спрей наистина както казват колегите, като се освети ще личат по-светло-тъмни петна, а и после няма чистене без мноого работа. Ако имаш линка за въпросната фирма ще съм благодарен, ако ми го пратиш
                              Coupe 20VT

Коментар

Working...
                              X