valataat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тонирани стопове
Collapse
X
-
Спрея се нарича Транспарантен спрей.Това е цветен лак.Има го в различни цветове.Виждал съм как става с черен спрей и после с лак.Доста се затъмнява и наистина пречи на видиомостта.Зависи колко черен спрей е се пръсне.Ако е много черно става по красиво,но принципно стоповете губят способноста си да светят когато отразяват светлината от други фарове и трудно се вижда колата в тъмното.При каране пък не се различава много габарит и стоп,което си е предпоставка за ПТП.Другата опция която съм виждал е да се затъмнят само мигачите и задната на стоповете а другото си остава червено.Аз съм решил да си ги боядисам целите в червено.Мисля че няма да има толкова отрицателни ефекти.Като карате вечер погледнете някоя Голфара с черно стопове и ще видите че наистина не се вижда какво свети.Другата опция която са ми казвали е с чоропогащтник - увива се стопа с него и се пръска,като така се запълват с черно само дупчиците между нишките на чоропогащтника а другото остава в същия цвят,но не съм го пробвал и не мога да кажа нищо.Успех на който е решил да го прави.За колегата от Пловдив - транспарантен спрей има в Мусю Бриколаж.
Коментар
-
има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продуктаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55
stef написа:има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта
Коментар
-
gdd55 написа:stef написа:има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продуктаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
gdd55
stef написа:аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят
Коментар
-
Mescalin написа:gdd55 написа:stef написа:аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят)
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Не ви разбирам искате за не повече от 10 лв да си направите като в списанията...е няма да стане лично мое мнение.......Аз моите ги праснах с шпреи матов,но разликата беше че ги прасках от голямо разтояние като гледах да не е оставям черти цв смисал като дам ON на стоповете или мигацо да не се виждат черти от шпрея,ного хора са ме питали къде в кое студио съм ги правил.но то си е MADE IN пред блока.на мен лично ми харесват матовите казваха ми да им ударя и една ръка лак но не мерси.....въпрос на разбиране
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар