Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

леко тунингче на Punto 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

леко тунингче на Punto 1.9 JTD

Колеги, днес със смяната на хововата част, реших да започна и със силовото предаване Като за начало свалих изпускателите от колектора Решил съм тръба с диаметър Ф60 и само крайно гърне, всичко естествено от неръждавейка.После ще поръчам един Power Box и въздушен филтър K&N.Харесъл съм си и няколко манометъра за колонката от един сайт, но те ще са на финала може би.За сега най-голямата игра ще е изпускателната система.....

Само един съвет, предполагам и по-евтин.Иди за ремап, вместо да слагаш разни боксове, били те и пауър
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Само един съвет, предполагам и по-евтин.Иди за ремап, вместо да слагаш разни боксове, били те и пауър
      Къде и цена?

Коментар

Нямам идея къде, разпитай но, не повече от 100лв.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Нямам идея къде, разпитай но, не повече от 100лв.
          Ми колега, аз съм разпитвал и цените са от 300 до 600лв. Ако някой може да го направи за 100лв. съм съгласен

Коментар

Кожодери Ще разпитам и ще ти пратя л.с.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Кожодери Ще разпитам и ще ти пратя л.с.
              Колега, мерси много.Гледам че човека ми е градски даже, още по-добре, определено ще го потърся след като си направя генерацията.

Коментар

Малко развитие по темата, направих изпускателната система, най сетне....Използвах тръба с вътрешен диаметър Ф60 и мека връзка от неръждавейка.В началото мислех да бъде само с крайно гърне, но в последсвие реших че няма смисъл и сложих на мястото на катализатора, резонатор.Резултата е много доволен, поне за мен, като се има предвид че колата е и дизел.Звука е доста добър, скоро ще направя клипче

Коментар

Браво колега!Само да те попитам колко пари ти излезнаха тръбите!
                  Drive or Die!

Коментар

Само тръбата малко над 3м. около - 100лв.Колена 4бр. - 40лв.Резонатор Ф60 - 40лв.Мека зръзка - 40лв.Фланци 3бр. - 30лв.Общо - 290лв.Без труд, и химическа обработка на заварките

Коментар

Клипчето със звука

Коментар

Working...
                      X