Имате ли представа от къде мога да намеря огледала с мигачи за Пунто 1.3 multijet 2003 г?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огледала с мигач
Collapse
X
-
Re: Огледала с мигач
rebel написа:Имате ли представа от къде мога да намеря огледала с мигачи за Пунто 1.3 multijet 2003 г?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Ами бях гледал едно точно с такива огледала и супер мн ми хареса! Най вероятно са били универсални, но пак изглеждаше добре! А въпросните универсални огледала боядисват ли се след закупуване или си има 5 цвята примерно и си избираш измежду тях? Като цени имате ли представа колко би трябвало да струват?За изработване сам - най-много да остана без огледалаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Аз имам спортни огледала, но не ми харесва как седът, но моето пунто е 1, а твоето е след 2000г.Докарани са от Англия и стъклата са против заслепяване вечер, но са малко скъпички, ако си заинтересован пиши и ще измислим цена!Забравих да кажа че са със мигачи на тех, и допълнително има в комплекта едни пластмаси, ако иска6 да караш без мигачите!Drive or Die!
Коментар
-
rebel написа:Ами бях гледал едно точно с такива огледала и супер мн ми хареса! Най вероятно са били универсални, но пак изглеждаше добре! А въпросните универсални огледала боядисват ли се след закупуване или си има 5 цвята примерно и си избираш измежду тях? Като цени имате ли представа колко би трябвало да струват?За изработване сам - най-много да остана без огледала>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:rebel написа:Ами бях гледал едно точно с такива огледала и супер мн ми хареса! Най вероятно са били универсални, но пак изглеждаше добре! А въпросните универсални огледала боядисват ли се след закупуване или си има 5 цвята примерно и си избираш измежду тях? Като цени имате ли представа колко би трябвало да струват?За изработване сам - най-много да остана без огледалаPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар