нека хора си предценят кой колко разбира, идва Орлин в Хед и вижда за какво става въпрос а не да лъже хората за некви 230 коня на колелата на 1бар
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто 1.4 турбо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнамPower Under Pressure
Коментар
-
Стига бе хора,какво делим толкова.Имаме една обща страст,която трябва да ни обединява ,а не да ни скарва.Ясно е ,че винаги ще има едно по бързо от твойто ГТ.Успокойте се ,трябва да си помагаме в тези трудни времена не само за БГ тунинга,а изобщо за България.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
WhitePower написа:както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнам
Коментар
-
sa6o_gt написа:WhitePower написа:както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнамItalfan
Коментар
-
sa6o_gt написа:WhitePower написа:както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнамPower Under Pressure
Коментар
-
да видяха ме, че колата извади много над 200коня и има сичко черно на бяло иначе аз нишо не мога и само се излагам прав си, ти обаче като си такъв разбирач кажи на всички какво те кара да мислиш, че на Сашо пунтото с тая турбина ще извади 230 коня на колелата на 1бар, и също така как твойта кола е 200+++коня. Нямам нищо против теб, но като се опитваш само да се истъкваш дай нещо на лице. Просто искам и ти самия да разбереш, че колата ти е много под 200коня вече съвсем почнахме като децата сеедно аз да кажа,че колата ми е 300+++ коня и сички трябва да ми вярват ли ??? Ама нито дино нито стартове аз нали си знам, че е толко и тва е достатучно. Самоче тогава ти ще си първия дето ще повдигнеш въпроса
Коментар
-
и ако си сигорен, че колата ти е над 200коня не знам какво те спира да я покажеш и да ми натриеш носа, и също така искам да обясниш за това дето никога не си го казвал за 230 коня на колелата на 1 бар :D опитваш се да се измъкваш като некоя шушумига вместо да обесняваш как не разбирам го покажи като ми отговориш на въпросите, и още едно питане имам защо си обеснил на Алекс ГТ че за 230 коня на колелата не става с бошовската електроника??? Хората вадят по 300+ коня с нея ???или всъщност коя от двете глупости си му казал ???
Коментар
-
Момчета....уж сте от един отбор....как ги мерите тея коне не знам!има на десетина места в България места на който този спор може да се разреши....Аз не разбирам защо колегата WhitePower се дърпа от диното след като искат и да му го платят?Ще има ли дино или ще се продължат тея заблуди..230кс на 1бар. Абе вие в тоя форум нормални ли сте ???
Коментар
-
Просто колегата нещо се въспалил , щото мого му вървяла колата , винаги има по бързо , никога не съм твърдял че ще е най бързото пунто в бг или каквото и да е било който иска кръгче съм го возил , има време , парите не ме бият през ръцете да дам 80 лева за дино предпочитам да купя играчки на децата за тези пари колата мене ме устройва 100% от това което съм постигнал и отвървежаа ако Сашко има въпроси към на Алекс пунтото да му се обади да го пита какво колко как и когаот мене си видял само добро , дори и когато беше наврял чипа в грешната цокъл на ECU то щото искаше сам да си го сложил и го беше преебал , , какво стана -дойдох на място и тиго смених БЕЗПЛАТНО, нищо че вината си беше изцяло твоя, - и защо за да си доволен и защото това ми е хоби прави си колата състезавай се побеждавай , ако имаш въпроси телефона ми е 0898400576 обади ми се ти не си ми никакъв за да ти доказвам нещо на тебе ,несе състезавам с тебе за да бягам от каквото и да било - ти си тъ бест а който има други въпроси за колата ми - проекта е описан подробно , кои какво и как е правено ти имаш само език да лаеш,лай си наволя така само се излагаш пред хората, за мене има едно желязно правило - клиента винаги да е доволен - ако има недоволен нека се обади сега - това вкючва и тебе -ако си недоволен нещо от мене го кажи тука пред всички - от какво си недоволен ???а не , на еди си кой колата не била толкова и седяла предкъщата му и не си я карал щото била кенеф - що не му се обадиш на него да му го кажеш да видиш недовата реакция за твоето мнение За мене еважно че Алекс е доволен от моята работа , а това кога ще му стане колата на 6 си е изцяло негов избор дали ще даде парите за колата или за новородената му дъщеричкаако искаш телефона на Алекс ми се обади да ти го дам това е последния ми пост за относно твойте нападки за тебе като пораснеш малко можеш да ми се обадиш да ти обясня как се сменят памперсиостани си с здраве с този пост отговорих на всичките ти въпросиуспехWhite PowerPower Under Pressure
Коментар
-
Аз до колкото разбрах Сашо ще ти плати диното, ако се окажеш прав. Иначе относно 230те коня на колела на 1 бар ... тая турбина с която е въпросното Пунто ... не е ли от Субари Импреза ВРХ ... или СТИ? Само да отбележа, че Субаруто е подобни коне при 1 бар с тая турбина ... а е 2.0 литра 16 клапана мотор ... сравнението с 1.4 и 8 клапана е ясно.
Коментар
-
WhitePower написа:Просто колегата нещо се въспалил , щото мого му вървяла колата , винаги има по бързо , никога не съм твърдял че ще е най бързото пунто в бг или каквото и да е било който иска кръгче съм го возил , има време , парите не ме бият през ръцете да дам 80 лева за дино предпочитам да купя играчки на децата за тези пари колата мене ме устройва 100% от това което съм постигнал и отвървежаа ако Сашко има въпроси към на Алекс пунтото да му се обади да го пита какво колко как и когаот мене си видял само добро , дори и когато беше наврял чипа в грешната цокъл на ECU то щото искаше сам да си го сложил и го беше преебал , , какво стана -дойдох на място и тиго смених БЕЗПЛАТНО, нищо че вината си беше изцяло твоя, - и защо за да си доволен и защото това ми е хоби прави си колата състезавай се побеждавай , ако имаш въпроси телефона ми е 0898400576 обади ми се ти не си ми никакъв за да ти доказвам нещо на тебе ,несе състезавам с тебе за да бягам от каквото и да било - ти си тъ бест а който има други въпроси за колата ми - проекта е описан подробно , кои какво и как е правено ти имаш само език да лаеш,лай си наволя така само се излагаш пред хората, за мене има едно желязно правило - клиента винаги да е доволен - ако има недоволен нека се обади сега - това вкючва и тебе -ако си недоволен нещо от мене го кажи тука пред всички - от какво си недоволен ???а не , на еди си кой колата не била толкова и седяла предкъщата му и не си я карал щото била кенеф - що не му се обадиш на него да му го кажеш да видиш недовата реакция за твоето мнение За мене еважно че Алекс е доволен от моята работа , а това кога ще му стане колата на 6 си е изцяло негов избор дали ще даде парите за колата или за новородената му дъщеричкаако искаш телефона на Алекс ми се обади да ти го дам това е последния ми пост за относно твойте нападки за тебе като пораснеш малко можеш да ми се обадиш да ти обясня как се сменят памперсиостани си с здраве успехWhite Power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар