Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат пунто 1.4 турбо

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нека хора си предценят кой колко разбира, идва Орлин в Хед и вижда за какво става въпрос а не да лъже хората за некви 230 коня на колелата на 1бар

Коментар

както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнам
      Power Under Pressure

Коментар

Стига бе хора,какво делим толкова.Имаме една обща страст,която трябва да ни обединява ,а не да ни скарва.Ясно е ,че винаги ще има едно по бързо от твойто ГТ.Успокойте се ,трябва да си помагаме в тези трудни времена не само за БГ тунинга,а изобщо за България.
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

WhitePower написа:
          както казах нямам намерение да ти доказвам на тебе нищо щото не си ми никакъв, какво колко и как не е твоя работа -обади се на алекс и го питай колко е доволен или недоволен от менеот мене лошо не си видял , а само хибаво за да ме нападаш както и да е намирай си софтуери или бустове от другаде мене не ме търси за каквото и да било некоректен си или по скоро ме смяташ за конкуренция или и аз незнам
          на мен няма кво да ми доказваш аз съм на ясно, докажи на сички тея хора които ти вярват, че колата ти е 200+++коня Само кажи кога и отиваме на диното или не искаш да я мериш ? А конкуренция също не можеш да ми бъдеш тъй като не си направил нито една конкурентна кола

Коментар

sa6o_gt написа:
            WhitePower написа:
            на мен няма кво да ми доказваш аз съм на ясно, докажи на сички тея хора които ти вярват, че колата ти е 200+++коня Само кажи кога и отиваме на диното или не искаш да я мериш ?
            Я,е това е директно отправено предизвикателство чакаме резултати,че тия 200++ коня на 1.2 бара ми звучат малко ..........айде да не се изказвамНай-добре на диното
            Italfan

Коментар

колеги,стига с това дино,ако ще 100 коня да е колата важно е да жъне победи. Сашо беше прав,като каза НА ЧЕРТАТА.

Коментар

sa6o_gt написа:
                WhitePower написа:
                на мен няма кво да ми доказваш аз съм на ясно, докажи на сички тея хора които ти вярват, че колата ти е 200+++коня Само кажи кога и отиваме на диното или не искаш да я мериш ? А конкуренция също не можеш да ми бъдеш тъй като не си направил нито една конкурентна кола
                има време ще има и дино , ма товае когато аз си решаа не когато ти ми кажешостани си с здраве бате , не вярвах че толкова ниско ще паднеш , ама те те видяха всички вече и за правенето , никой не разбра ТИ точно какво си направил , нито можеш да мапваш , нито да заваряваш ???та я пак обясни какво точно ТИ си направил - щото и да боядисваш не умееш като през живота си не си отварял и един пунтовски моторОбясни на хоратакакво искаш да докажеш с тоя спор щото аз не разбрах за какво спорим ????само разбрах че твоето е по бързо а моето било бавно - даже нямало и 150 коня -
                Power Under Pressure

Коментар

да видяха ме, че колата извади много над 200коня и има сичко черно на бяло иначе аз нишо не мога и само се излагам прав си, ти обаче като си такъв разбирач кажи на всички какво те кара да мислиш, че на Сашо пунтото с тая турбина ще извади 230 коня на колелата на 1бар, и също така как твойта кола е 200+++коня. Нямам нищо против теб, но като се опитваш само да се истъкваш дай нещо на лице. Просто искам и ти самия да разбереш, че колата ти е много под 200коня вече съвсем почнахме като децата сеедно аз да кажа,че колата ми е 300+++ коня и сички трябва да ми вярват ли ??? Ама нито дино нито стартове аз нали си знам, че е толко и тва е достатучно. Самоче тогава ти ще си първия дето ще повдигнеш въпроса

Коментар

и ако си сигорен, че колата ти е над 200коня не знам какво те спира да я покажеш и да ми натриеш носа, и също така искам да обясниш за това дето никога не си го казвал за 230 коня на колелата на 1 бар :D опитваш се да се измъкваш като некоя шушумига вместо да обесняваш как не разбирам го покажи като ми отговориш на въпросите, и още едно питане имам защо си обеснил на Алекс ГТ че за 230 коня на колелата не става с бошовската електроника??? Хората вадят по 300+ коня с нея ???или всъщност коя от двете глупости си му казал ???

Коментар

Момчета....уж сте от един отбор....как ги мерите тея коне не знам!има на десетина места в България места на който този спор може да се разреши....Аз не разбирам защо колегата WhitePower се дърпа от диното след като искат и да му го платят?Ще има ли дино или ще се продължат тея заблуди..230кс на 1бар. Абе вие в тоя форум нормални ли сте ???

Коментар

Темата съвсем се опорочи.Може би наистина е време модераторите да се намесят.1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите.

Коментар

Според мен е важно да се види, сетъпа на кой тунер върви повече... да се извади най-силната кола, която е правил всеки един от тях... старт ... клипове ... дино ... и така :D

Коментар

Просто колегата нещо се въспалил , щото мого му вървяла колата , винаги има по бързо , никога не съм твърдял че ще е най бързото пунто в бг или каквото и да е било който иска кръгче съм го возил , има време , парите не ме бият през ръцете да дам 80 лева за дино предпочитам да купя играчки на децата за тези пари колата мене ме устройва 100% от това което съм постигнал и отвървежаа ако Сашко има въпроси към на Алекс пунтото да му се обади да го пита какво колко как и когаот мене си видял само добро , дори и когато беше наврял чипа в грешната цокъл на ECU то щото искаше сам да си го сложил и го беше преебал , , какво стана -дойдох на място и тиго смених БЕЗПЛАТНО, нищо че вината си беше изцяло твоя, - и защо за да си доволен и защото това ми е хоби прави си колата състезавай се побеждавай , ако имаш въпроси телефона ми е 0898400576 обади ми се ти не си ми никакъв за да ти доказвам нещо на тебе ,несе състезавам с тебе за да бягам от каквото и да било - ти си тъ бест а който има други въпроси за колата ми - проекта е описан подробно , кои какво и как е правено ти имаш само език да лаеш,лай си наволя така само се излагаш пред хората, за мене има едно желязно правило - клиента винаги да е доволен - ако има недоволен нека се обади сега - това вкючва и тебе -ако си недоволен нещо от мене го кажи тука пред всички - от какво си недоволен ???а не , на еди си кой колата не била толкова и седяла предкъщата му и не си я карал щото била кенеф - що не му се обадиш на него да му го кажеш да видиш недовата реакция за твоето мнение За мене еважно че Алекс е доволен от моята работа , а това кога ще му стане колата на 6 си е изцяло негов избор дали ще даде парите за колата или за новородената му дъщеричкаако искаш телефона на Алекс ми се обади да ти го дам това е последния ми пост за относно твойте нападки за тебе като пораснеш малко можеш да ми се обадиш да ти обясня как се сменят памперсиостани си с здраве с този пост отговорих на всичките ти въпросиуспехWhite Power
                            Power Under Pressure

Коментар

Аз до колкото разбрах Сашо ще ти плати диното, ако се окажеш прав. Иначе относно 230те коня на колела на 1 бар ... тая турбина с която е въпросното Пунто ... не е ли от Субари Импреза ВРХ ... или СТИ? Само да отбележа, че Субаруто е подобни коне при 1 бар с тая турбина ... а е 2.0 литра 16 клапана мотор ... сравнението с 1.4 и 8 клапана е ясно.

Коментар

WhitePower написа:
                                Просто колегата нещо се въспалил , щото мого му вървяла колата , винаги има по бързо , никога не съм твърдял че ще е най бързото пунто в бг или каквото и да е било който иска кръгче съм го возил , има време , парите не ме бият през ръцете да дам 80 лева за дино предпочитам да купя играчки на децата за тези пари колата мене ме устройва 100% от това което съм постигнал и отвървежаа ако Сашко има въпроси към на Алекс пунтото да му се обади да го пита какво колко как и когаот мене си видял само добро , дори и когато беше наврял чипа в грешната цокъл на ECU то щото искаше сам да си го сложил и го беше преебал , , какво стана -дойдох на място и тиго смених БЕЗПЛАТНО, нищо че вината си беше изцяло твоя, - и защо за да си доволен и защото това ми е хоби прави си колата състезавай се побеждавай , ако имаш въпроси телефона ми е 0898400576 обади ми се ти не си ми никакъв за да ти доказвам нещо на тебе ,несе състезавам с тебе за да бягам от каквото и да било - ти си тъ бест а който има други въпроси за колата ми - проекта е описан подробно , кои какво и как е правено ти имаш само език да лаеш,лай си наволя така само се излагаш пред хората, за мене има едно желязно правило - клиента винаги да е доволен - ако има недоволен нека се обади сега - това вкючва и тебе -ако си недоволен нещо от мене го кажи тука пред всички - от какво си недоволен ???а не , на еди си кой колата не била толкова и седяла предкъщата му и не си я карал щото била кенеф - що не му се обадиш на него да му го кажеш да видиш недовата реакция за твоето мнение За мене еважно че Алекс е доволен от моята работа , а това кога ще му стане колата на 6 си е изцяло негов избор дали ще даде парите за колата или за новородената му дъщеричкаако искаш телефона на Алекс ми се обади да ти го дам това е последния ми пост за относно твойте нападки за тебе като пораснеш малко можеш да ми се обадиш да ти обясня как се сменят памперсиостани си с здраве успехWhite Power
                                ебаси мръсната долна мишка си, нито веднъж не отговори като мъж на въпросите ми не мога да повярвам каква путчица си.Секи път бягаш от въпросите на които не можеш да отговориш без да се изложиш

Коментар

Working...
                                X