здравейте колеги представям ви мойто Пунто в завършен вид, сори малко са гадни снимките но го щракнах с телефона на бързо, ще има и хубави снимки тези дни. Колата е стрийт със седалки интериор и музика :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Black&White Punto Made by Sa6o_gt
Collapse
X
-
Я познах си новите джанти от последните снимки,колегата е адски некоректен търговец,не купувайте нищо от него.Каза че са идеални,после 3 криви от които едната и за резервна не ставаше.Сандо сори за оф топика иначе колата е бомба радва много.Трябва да дойда до гаража да я видя наживо.пожелавам много безаварийни километриПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Днес го видях това Пунто по Стамболийски!! Хубава боя и хубав звук!! )||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ама тва жълтото е пробоядисвано бяло ли е Ако е така изобщо не ме радва жълтото избиваше сички риби по София,оня ден те засекох в Люлин10 по шела се движеше разминахме се аз със жълтото Браво ама не трябваше да го боядисваш бяло ооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD Колега не си разбрал това е друга кола правена от sa6o_gt - жълтата си я има :D А що се отнася до белия цвят, аз съм имал и бяла и черна колаи определено черното е 10 пъти по цапащо се и трудно за поддръжка :D Но пък черния цвят си е черен А по темата - мисля че трябва да се пускат темите като проекти със начало, описание, модификации, резултати и финал - а не само снимки и ето я колата Иначе чесно казано и на мен не ми харесва бяло пунто с черен таван но въпрос на вкус
Коментар
-
Tuning Mode написа:Иначе чесно казано и на мен не ми харесва бяло пунто с черен таван но въпрос на вкус||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар