Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Black&White Punto Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Black&White Punto Made by Sa6o_gt

здравейте колеги представям ви мойто Пунто в завършен вид, сори малко са гадни снимките но го щракнах с телефона на бързо, ще има и хубави снимки тези дни. Колата е стрийт със седалки интериор и музика :D
    Прикачени файлове

супер е особено с тези джанти браво,дано си с много твърдо окачване иначе отзад като возиш хора и минеш през неравности ще ти опира а отпред може да ти обърне калника ,но всичко зависи от твърдоста на окачването

Коментар

След жълтото Пунто това просто няма начин да ми хареса

Коментар

да твърда е колата не опира никаде, а относно жълтото пунто, сичко е въпрос на вкус, а и снимките на жълтото пунто са професионално обработени не, че не е хубаво но се пак и снимките имат значение

Коментар

kaci написа:
          След жълтото Пунто това просто няма начин да ми хареса
          Виждал съм жълото Пунто много пъти, но на живо ако видите бялото ще ви хареса повече.
          Uno Turbo RulZz

Коментар

..

Коментар

Коментар

Я познах си новите джанти от последните снимки,колегата е адски некоректен търговец,не купувайте нищо от него.Каза че са идеални,после 3 криви от които едната и за резервна не ставаше.Сандо сори за оф топика иначе колата е бомба радва много.Трябва да дойда до гаража да я видя наживо.пожелавам много безаварийни километри
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Днес го видях това Пунто по Стамболийски!! Хубава боя и хубав звук!! )
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Браво! Красива е много!

Коментар

колега нещо повече за сетъпа на колата ???иначе изглежда впечатляващо !
                      ~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
                      [[ ]== //// ==[ ]] It
                      |\-----------------/| Again
                      |_|'-------------'|_| Tomorrow
                      Подпис по правилата!

Коментар

еее батенце тоя бял цвят от де го измизли то това не е кайен че да му отиваот всичко няй много съм мразел бялото щото става на гъз за 100 метра след автомовкта
                        Power Under Pressure

Коментар

ама тва жълтото е пробоядисвано бяло ли е Ако е така изобщо не ме радва жълтото избиваше сички риби по София,оня ден те засекох в Люлин10 по шела се движеше разминахме се аз със жълтото Браво ама не трябваше да го боядисваш бяло ооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD Колега не си разбрал това е друга кола правена от sa6o_gt - жълтата си я има :D А що се отнася до белия цвят, аз съм имал и бяла и черна колаи определено черното е 10 пъти по цапащо се и трудно за поддръжка :D Но пък черния цвят си е черен А по темата - мисля че трябва да се пускат темите като проекти със начало, описание, модификации, резултати и финал - а не само снимки и ето я колата Иначе чесно казано и на мен не ми харесва бяло пунто с черен таван но въпрос на вкус

Коментар

Tuning Mode написа:
                              Иначе чесно казано и на мен не ми харесва бяло пунто с черен таван но въпрос на вкус
                              Конкретното пунто е хубаво, но аз лично предпочитам жълтия цвят за пунто!Малка кола е и като е жълто се откроява повече!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                              X