Да Ви попитам колко коня ще стане ако се сложи чип на Фиат Брава 1.8 113 коня и от каква кола могат да се сложат валове с по голям градус ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Чип
g.paskov написа:Да Ви попитам колко коня ще стане ако се сложи чип на Фиат Брава 1.8 113 коня и от каква кола могат да се сложат валове с по голям градус ?
-
И аз съм на подобно мнение.Колата излиза от завода с определени данни които са изчислени за да изкара определен пробег.В един момент се появява някой псевдотунер ,който твърди че след като ти "тунира"автомобила ще ти свали разхода с 1 литъри колата ще бяга много.Да ама не!Работата не става просто с един чип или ремап.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
GbGz написа:darkcat2005 написа:На някоя среща може да си поговориш със Събито и да ти каже че няма нужда от излишно похарчени парички, тои дори и газ не си е сложил на ГТ-тоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Гледам доста хора са против чипосването на всички тези господа бих им предложил, щом са сигорни че няма фаида да си направим с които пожела някоя гонка и след това да се изказва едната ми кола е фиат брава 1.6 с чип предизвиквам всички колеги с този мотор и с 1.8 също пък после ще видим какво ще се получи само за инфо един колега с алфа 2.4 JTD беше на същото мнение като вас но след като се пуснахме остана доста изненадан от резолтата, за желаещите за гонки посочвам че сам от Благоевград"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
bravas написа:Гледам доста хора са против чипосването на всички тези господа бих им предложил, щом са сигорни че няма фаида да си направим с които пожела някоя гонка и след това да се изказва едната ми кола е фиат брава 1.6 с чип предизвиквам всички колеги с този мотор и с 1.8 също пък после ще видим какво ще се получи само за инфо един колега с алфа 2.4 JTD беше на същото мнение като вас но след като се пуснахме остана доста изненадан от резолтата, за желаещите за гонки посочвам че сам от БлагоевградFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
bravas написа:Гледам доста хора са против чипосването на всички тези господа бих им предложил, щом са сигорни че няма фаида да си направим с които пожела някоя гонка и след това да се изказва едната ми кола е фиат брава 1.6 с чип предизвиквам всички колеги с този мотор и с 1.8 също пък после ще видим какво ще се получи само за инфо един колега с алфа 2.4 JTD беше на същото мнение като вас но след като се пуснахме остана доста изненадан от резолтата, за желаещите за гонки посочвам че сам от БлагоевградFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
bravas написа:Гледам доста хора са против чипосването на всички тези господа бих им предложил, щом са сигорни че няма фаида да си направим с които пожела някоя гонка и след това да се изказва едната ми кола е фиат брава 1.6 с чип предизвиквам всички колеги с този мотор и с 1.8 също пък после ще видим какво ще се получи само за инфо един колега с алфа 2.4 JTD беше на същото мнение като вас но след като се пуснахме остана доста изненадан от резолтата, за желаещите за гонки посочвам че сам от БлагоевградFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Predatorsi Мнение Пуснато на: Сря Апр 21, 2010 8:38 pm Заглавие:bravas написа:Гледам доста хора са против чипосването на всички тези господа бих им предложил, щом са сигорни че няма фаида да си направим с които пожела някоя гонка и след това да се изказва едната ми кола е фиат брава 1.6 с чип предизвиквам всички колеги с този мотор и с 1.8 също пък после ще видим какво ще се получи само за инфо един колега с алфа 2.4 JTD беше на същото мнение като вас но след като се пуснахме остана доста изненадан от резолтата, за желаещите за гонки посочвам че сам от БлагоевградСега и задника в тавана да си удариш не можеш да ме накараш да повярвам ,че с Брава 1.6 ще биеш примерно Алфа 156 2.4 ЖТД...Този или е бил много спънат зад волана или колата е била с взета душа...А колкото до чипа на атмосферен двигател си е нищо работа...виж за турбо мотор е друга бира... WinkВиж колега колкото и да не ти се вярва е така един колега от форума присъства на тази гонка както и още около 50 човека на мястото кадето се пускаме всяка събота в Благоевград надявам се да прочете тазитема и да добави своя коментар ако познаваш някои от нашия град питай и ще видиш какъв отговор ще получиш пък ако не вярваш заповядай да се овериш сам"ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар