здравеите форумци искам да попитам, можели да ми кажете колко е стокови диаметър н колекторите от към страната на двигателя смисъл това което влиза в двигателя, и колко ще е добре да сложа за проекта които искам да наравя да си сложа цяла изпускателна система, и кои може да направи такива колектори или кои има готови и горе долу цената също да питам на колко ММ е добре да сложа траба от края на колекторите до краиното задно гърне .и от какав материал ще е по добре ,и примерно от пунто хгт дали генрацията е сас по голям диаметар от колкото на моито и дали ще има ефект става въпрос за пунто мк2 1.2 16в спортинг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
испускателни колектори пунто мк2 спортинг въпроси
Collapse
X
-
аа ти си бил от пловдив ..имам човек за всичко да ти направи взима доста евтинко ето пример за мойта алфаколектори 450 кинта неръждавейка с 2 меки връзкиhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...отделно до края бях на 63мм с две гърнета като цената на едното е около 160 кинта като сложиж и материал и работа сам си прави сметкита колко излиза всичкоalfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v
Коментар
-
suki брато ся за теб 100коня са малко караш кола кум 160 170 коня но за нас са много ния с 80к.с коли питам защото видях един клип в интернет като моито извадило 110коня сас колектори и филтър за тва се чуда дали е възможно а и моита кола отдолу е цялата сас тръба няма и катализатора е издънен и са слаглаи отдолу едни траби кои квато намери сас едини плувания едни заварки и чупки и имам чуството че се спува от това нещо ето и клипа за които говорех http://www.youtube.com/watch?v=9Uzuf3HwBC8 според вас вярно ли е ???
Коментар
-
Колега тоя от клипа изобщо не е минал само с изпускателна и филтър, то си пише, има още спортни валове, ремап на ECU, по големи дюзи, полиране на глава, спортни свещи и като гледам е олекотен до 900кг, това върви повече от HGT и тоя тунинг сигурно струва колкото едно HGT, ако тоя целия тунинг се направи на турбо кола ефекта сигурно ще е още по голям, според мен е излишно да дадеш пари за още една кола само за да вдигнеш 20-30к.с. И аз имам мерак за много работи по мойта, но парите не са хич малко, най добрия вариант е по добре да си вземеш турбо кола поне да знаеш в какво вкарваш още пари и да знаеш, че ефекта ще е най малкото двоен спрямо атмосферната колаpunto HGT
Коментар
-
didich написа:... колкото едно HGT, ако тоя целия тунинг се направи на турбо кола ефекта сигурно ще е още по голям, според мен е излишно да дадеш пари за още една кола само за да вдигнеш 20-30к.с. ...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар