Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

испускателни колектори пунто мк2 спортинг въпроси

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

испускателни колектори пунто мк2 спортинг въпроси

здравеите форумци искам да попитам, можели да ми кажете колко е стокови диаметър н колекторите от към страната на двигателя смисъл това което влиза в двигателя, и колко ще е добре да сложа за проекта които искам да наравя да си сложа цяла изпускателна система, и кои може да направи такива колектори или кои има готови и горе долу цената също да питам на колко ММ е добре да сложа траба от края на колекторите до краиното задно гърне .и от какав материал ще е по добре ,и примерно от пунто хгт дали генрацията е сас по голям диаметар от колкото на моито и дали ще има ефект става въпрос за пунто мк2 1.2 16в спортинг

идея си нямам обаче ми е интересно, добра тема
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

интересно че няма никои наблудения

Коментар

Интересно е ,защо ще гърчиш този малък двигател,а не изтезаваш 1.8ХГТ-то това е пълна глупост което правиш според мен!

Got nos?

Коментар

по интересно е като скъсаш някои с тоя малкия двигател как гледа.

Коментар

аа ти си бил от пловдив ..имам човек за всичко да ти направи взима доста евтинко ето пример за мойта алфаколектори 450 кинта неръждавейка с 2 меки връзкиhttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...отделно до края бях на 63мм с две гърнета като цената на едното е около 160 кинта като сложиж и материал и работа сам си прави сметкита колко излиза всичко
            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

toko.bg написа:
              по интересно е като скъсаш някои с тоя малкия двигател как гледа.
              Кой някой 100коня?

Got nos?

Коментар

suki брато ся за теб 100коня са малко караш кола кум 160 170 коня но за нас са много ния с 80к.с коли питам защото видях един клип в интернет като моито извадило 110коня сас колектори и филтър за тва се чуда дали е възможно а и моита кола отдолу е цялата сас тръба няма и катализатора е издънен и са слаглаи отдолу едни траби кои квато намери сас едини плувания едни заварки и чупки и имам чуството че се спува от това нещо ето и клипа за които говорех http://www.youtube.com/watch?v=9Uzuf3HwBC8 според вас вярно ли е ???

Коментар

а на колегата 1912 дам брато но за сега ще видя ако реша нещо ще ти пиша исках отдолу да сложа траба малко по голяма със същите колектори ,а иначе си мисля че си учил в тета щото и аз там уча и ся завършвам

Коментар

Колега тоя от клипа изобщо не е минал само с изпускателна и филтър, то си пише, има още спортни валове, ремап на ECU, по големи дюзи, полиране на глава, спортни свещи и като гледам е олекотен до 900кг, това върви повече от HGT и тоя тунинг сигурно струва колкото едно HGT, ако тоя целия тунинг се направи на турбо кола ефекта сигурно ще е още по голям, според мен е излишно да дадеш пари за още една кола само за да вдигнеш 20-30к.с. И аз имам мерак за много работи по мойта, но парите не са хич малко, най добрия вариант е по добре да си вземеш турбо кола поне да знаеш в какво вкарваш още пари и да знаеш, че ефекта ще е най малкото двоен спрямо атмосферната кола
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      ... колкото едно HGT, ако тоя целия тунинг се направи на турбо кола ефекта сигурно ще е още по голям, според мен е излишно да дадеш пари за още една кола само за да вдигнеш 20-30к.с. ...
                      Колега ,те само валовете ти са към 2000 лева, вече зависи какви са има и по-скъпи...А като сложиш другите неща ,цената надхвърля с много тази на ХГТ...Но така като гледам ,колегата не цели такъв голям ефект...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

то по добре има хгт по 4 5 хиляди да си взема от колкото да се занимажам сас глупости

Коментар

Working...
                        X