Преди няколко дена монтирах джантите (докъто си купя секрети и се мина доста време )Имам някой добри и някой лоши впечатления от смяната на цолажа и размера.Старите ми летни гуми бяха 165/65/14Зимните които махнах онзи ден 175/65/14Новите летни гуми са 195/55/15Хубавото е,че колата стана доста по стабилна,днес я пробвах на завои с доста агресивно каране и мога да кажа,че е доста по стабилна от преди.Пък и по красива.С новите жантета и новия размер гуми колата взе да вози една идея по твърдо.По неприятното е,че започна да набира по тромаво,май-малко и тежат тези гуми и джанти.Все пак е само 70к.с. (по книжка )Чудя се отпред дали да не мина на 195/50 с цел да приближа диаметъра да стария,че сега е малко в червеното.Но си мисля че с 195/50 ще ми опадат пломбите.Гледам че си карате фиатите масово с 195/50 и направо се чудя как издържате.Едвам намерих на 55 гуми,поне на 50 са по масови.Може и да взема 2 бройки от някой.Вижте как стоят на колата:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сложих си джантите за постоянно-вижте как изглежда.
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:Аз карам с ет27 195/50 15ки + 5мм фланци отзад и съвсем леко закачаше преди да махна фланците, относно стабилността има осезаема разлика в кръговите ама нещо тръгва с гъзът пакFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Еми гумите 2.3 бара окачването отзад е заводското за 1.4 ие 71 коня + нови тампони на задния мост и нови амортисьори и пружини от 1.8 16в свалени задни гуми нови корморанки гама б2, относно тръгването на задницата естествено и аз имам пръст в това, но ми се вижда странно за кола с предно вече няколко пъти ми се е случвало да влизам по завои като кола с задно предаване'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Аз с мойто 1.4 я карах на 195/50/15, но 195/45 щяха да и бъдат по-добре! Уникална стабилност, почти като на релси!@ S.W.A.T. намери си някви газови амортесьори за отзад и пружини от купе ако не искаш да я сваляш много!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Еми гумите 2.3 бара окачването отзад е заводското за 1.4 ие 71 коня + нови тампони на задния мост и нови амортисьори и пружини от 1.8 16в свалени задни гуми нови корморанки гама б2, относно тръгването на задницата естествено и аз имам пръст в това, но ми се вижда странно за кола с предно вече няколко пъти ми се е случвало да влизам по завои като кола с задно предаванеFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Executer написа:Аз с мойто 1.4 я карах на 195/50/15, но 195/45 щяха да и бъдат по-добре! Уникална стабилност, почти като на релси!@ S.W.A.T. намери си някви газови амортесьори за отзад и пружини от купе ако не искаш да я сваляш много!'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар