зависи на кой производител е, инъче и аз знам за около 70-80 лв за кв.метър . може и нагоре да стъпва , зависи пак казвам.... :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карбоново фолио
Collapse
X
-
'Cekov
kolegi edin kvadraten metar stiga li za predniq kapak na fiat marea?Пиши на кирилица!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
’Cekov написа:kolegi edin kvadraten metar stiga li za predniq kapak na fiat marea?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колеги и аз замислям да си купя карбоново фолио за моят Фиат, виждам на всякъде стандарта на широчина на фолиото е 1.20 см. Ще стане ли за покриване на преден капак на Мареа, ще взема 2 метра дължина , но широчината ме тревожи ?Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
-
iveto_87 написа:Колеги и аз замислям да си купя карбоново фолио за моят Фиат, виждам на всякъде стандарта на широчина на фолиото е 1.20 см. Ще стане ли за покриване на преден капак на Мареа, ще взема 2 метра дължина , но широчината ме тревожи ?
Коментар
-
Ето какво постигнах с фолио струващо 20лв на квадрат (релефно), което се поставя с термо обработка (пистолет за горещ въздух). https://www.facebook.com/media/set/?...68884&type=3В последствие ще има още снимки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар