десния ми е по-тимния вид,левия по-светлия.И мене по-тъмните ме кефат повече и си търся някои ако иска левите да ги трампим да се обажда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на най-външната част на стопове на Браво
Collapse
X
-
durex_a написа:колежке разгледай ми гаража там има снимки и се виждат кажи дали е това което търсишточно...Наскоро говорехме с един френд на подобна тема и от него знам че направата на подобна матрица излиза скъпичко,а ако немате познати никои нема се захване с правене на каквото и да е изделие от 10-тина броики...Колежке понякога се получава така за съжаление.За това е форума-когато търсиш да купиш нещо или да продадеш погледни съответните раздели...там можеш да намериш това което те интересува на доста приемливи цени в сравнение с пазарните били те и втора употреба.
Коментар
-
Даммм... другия път да внимаваш повече! Вашите стопове са светлите,има и по-тъмни утре ще гледам да снимам и да Ви покажа.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар