Здравейте!Има много теми как да се затъмняват стопове, но нито една как се изсветляват. Харесват ми оригиналните цветове на стоповете на Бравото, но от най-външната матирана пластмаса, която ги покрива почти не се виждат. Въпросът ми е може ли да се намери/направи абсолютно същата като форма като оригиналната пластмаса, но прозрачна или по-леко тонирана? Предполагам ще трябва да се счупи старата и да се залепи новата на мястото й, защото не е прикрепена, a залепена за стопа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на най-външната част на стопове на Браво
Collapse
X
-
Без значение какъв е цвета тези неща не се сменят.Слепени са термично и нямат отлепяне.Вероятността да се счупи прозрачната част е голяма.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Без значение какъв е цвета тези неща не се сменят.Слепени са термично и нямат отлепяне.Вероятността да се счупи прозрачната част е голяма.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
reter написа:Колега, има 2 вида стопове. На единия вид, тази пластмаса е прозрачна, а на другия е леко затъмнена. Явно твоите стопове са от втория вид
Коментар
-
става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :Pleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :Pdurex_a написа:колега направи 1 снимка да ги видя колко са тъмни аз искам точно такива може да ги трампим ако ми харесат
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :P
Коментар
-
Abarth_sx написа:Bravo 1.9 JTD написа:става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :P
Коментар
-
User00304 написа:Bravo 1.9 JTD написа:става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :Pdurex_a написа:колега направи 1 снимка да ги видя колко са тъмни аз искам точно такива може да ги трампим ако ми харесат
Коментар
-
Abarth_sx написа:Bravo 1.9 JTD написа:става бе сичко става гледай да извадиш тая и да ти направят прозрачен калъп по нея примерно от излята пластмаса зависи колко процента трансперансия предпочиташ ама смятам че при пълна 100% прозрачност ще седи готино,разпитай къде могат да ти отлеят пластмаса или акрил по калъп и го занеси :PFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар