Та забелязах онзи ден, когато гледах Формула 1, колата за сигурнос онзи мерцедес. Фаровете му един вид трептяха, незнам дали сте забелязвали? И не само там в много филми ФБР колите също са с такива фарове! Въпросът ми е, как се прави това? Продава ли се в БГ? и т.н. Ефекта е страшен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигащи фарове?
Collapse
X
-
тва е готино но само като си спрял един вид като за габаритите, НО има едно голямо но колко мислиш че ще издържът тези фарове ??? ще се стопят релетата и ще изгорят фаровете. не си струва освен ако няма някаква хитрост но аз се сещам за варянт направи си сам, но не е никък офертаFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Това се нарича Блиц ефект. Устройството е електронно и наподобява това на светкавицата на фотоапарат, но с някой малки промени. Мисля че два големи кондензатора се редуваха на една ксенонова лампа ( специална ) .Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
daley написа:Може да си сложиш мигащи светодиоди. Вярно е че няма да ти светята като фарове, но все пак ще мигат. Остава да посетиш някой магазин за електронни компоненти и да си избереш.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mazgarev, просто ефекта от такива фарове ми харесва, затова питах дали някой е виждал такива в БГ.BlueStorm, къде може да се намерят такива кондензатори и ксенонова лампа? Какви цени варират?За съжаление в Кърджали нямаме Илианци! А за това "направи си сам"... абе хич ме няма в тоците и прочие Май, ще чакам да се появят светулките"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
Аз си слагах такива блицове на една кола порано купих ги от илиенци непомна колко бяха май 7 лв. имат отгоре сини капутчета махаш ги и монтираш намястото на габаритите светват много яко вечерно време Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 те са си с реле само връзваш на единият габарит жицата и готово полиция не ме е спирала за тва даже от доло наколата имах неони което също е забранено в БгCupra Fr
Коментар
-
Сега до София ли трябва да ходя... А имат ли си някакво точно име тези блицове, щото мога да помоля един приятел да се метне до там, той учи в София!"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар