reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е на мотор 1.6 16 кл да се сложи турбина?
Collapse
X
-
-
Bravo 1.9 JTD написа:да за 4000 лева спокойно мога да буустна 4А-GE мотора на Корола АЕ86 - 1.6 16 клапана 124к.с ... само портване на главата мисля че е достатъчно,евентуално по-добра изпускателна система,кулер,турбо,електроника и си ти (определено това е моторо който няма нужда да се ъп-ва преди да се сложи турбо - той е толкова здрав колкото на някои хора не им се вярва че може да издържи 212 000км и още да седи хонинга по цилиндрите ) е колегата ICI предполагам се е занимавал и с японки ше ви каже тия мотори 4А-GE в кво състояние издържат И да за 4000 лева спокойно мога да си прещипа около още 200++ стада отгоре Тва беше за японските, а за Браво 1.6 мисля че и тука е възможно само че на тия италянски клозети едва ли ще издържи много... По-добре Типо Седичи отколкото Браво
Коментар
-
Tqnkata написа:ако някой дойде с 1.6 турбинирано и ми каже "ето е тоя двигател в него има 3000 лв само и е турбиран" и след това видя,че колата след 10 метра не е избухнала в пламъци и наистина си застава зад названието "турбинирана" ,чак тогава можете да ме убедите,че можете с пръдня боя да направите както се вика
Коментар
-
ici написа:Tqnkata написа:ако някой дойде с 1.6 турбинирано и ми каже "ето е тоя двигател в него има 3000 лв само и е турбиран" и след това видя,че колата след 10 метра не е избухнала в пламъци и наистина си застава зад названието "турбинирана" ,чак тогава можете да ме убедите,че можете с пръдня боя да направите както се викаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:ici написа:Tqnkata написа:ако някой дойде с 1.6 турбинирано и ми каже "ето е тоя двигател в него има 3000 лв само и е турбиран" и след това видя,че колата след 10 метра не е избухнала в пламъци и наистина си застава зад названието "турбинирана" ,чак тогава можете да ме убедите,че можете с пръдня боя да направите както се вика
Коментар
-
добре де , не всичко е пари то е ясно че с това стават нещата , ама аз като си купувах колата не съм си я копувал с мисълта че ще дам още 4000 лева лека полека започнах да си наливам но едно е ясно , тоа не може да и е ежедневен и иденсвен автомобил може да ти е тининг бегачка но не и единсвен , зашото доста време ще е в бокса - което е нормалноPower Under Pressure
Коментар
-
durex_a написа:Tqnkata написа:ici написа:Tqnkata написа:ако някой дойде с 1.6 турбинирано и ми каже "ето е тоя двигател в него има 3000 лв само и е турбиран" и след това видя,че колата след 10 метра не е избухнала в пламъци и наистина си застава зад названието "турбинирана" ,чак тогава можете да ме убедите,че можете с пръдня боя да направите както се викаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
истината за всяко 1.6 е че го купуваш щото е 3к лв и имаш г/д наи-доброто за тия пари. . .ама за тия пари,щото сигорно са ти единствените да речем,и там е пречката всяко такова да е с турбо за още 4к лв,след 2год може да си го натокал и понакиприл ама 4000:24 не е равно на 4000 на куп,и ако ги имаш на куп по-добрия вариант определено е пунто гтF.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
-
ici написа:Tqnkata написа:баце а аз кво се опитвам да ти обесня че с 4000 лв може да си избършеш....
Коментар
-
форума е пълен със заедливковци !!!!! Извинявам се за спама ама е така ....ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Човека чисто и просто пита,можели на 1.6 16в да се сложи турбо.Та отговорете му нормално.Кви са тея теорий дето ги вадите от незнам си каде и се заяждате един друг.Кажете да/не може,ако може какво трябва да се направи,ако неможе защо и така.Тука стана направо спам тема.И най-вече тук трябва да отговарят хора който са се занимавали с такава дейност.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
На всяка кола може да се сложи турбо,въпроса е дали ще може собственика и да си го позволи.Аз като започнах да се интересувам от турбо автомобили си мислех като автора на темата(нищо лично и обидно към него) че си купува турбото от пърформънса или от тунинг бг за 300лв още 50лв за маркучи и един кулер за красота отред и си готов.Колко съм бил и наивен де.Пич карай си бравото и ако имаш някви излишни пари си купи стокова кола която има турбо.Тя има много повече потенциал за развитие нагоре.Ако трябва да съм честен тея бързи 4000лв дето ги смятам ги инвестираш в турбо колата като база ще имаш много повече от 200 коня.Предполагам че си фен на Фиат за пример ти давам Купе 16вт или 20вт.за 4000лв инвестиции в нея ще имаш една прекрасна стрийт хулиганка на която едва ли ще намериш скоро съперник на улицата.Успех с начинаиетоПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар