баце а аз кво се опитвам да ти обесня че с 4000 лв може да си избършеш....
ей, опасен си дай 4000лв и с повечко късмет да се намерят нужните неща втора употреба да видим дали няма да стане кола за каране
работя по въпроса с парите и като дойде време специално ще се свържа с теб наистина... не да се заяждам нещо не го разбирай така както повечето тука просто не смятам,че за тия пари ще се получи нещо
Колегата е прав,зимаш турбо кола и малко по малко ъпгреидваш,така първо няма да изсипеш накуп толкова много средства а и ще останеш доста по доволен от мощността на колата.Не смятам че вложените 3000-4000 лв за направата на самия турбо мотор,окачване и спирачна система си заслужават...след като ще мине време и ще свикнеш с мощността била тя и 200+ коня.Минала вечер един приятел искаше да си замери колата астра купе 16В турбо,доиде една същата само че с някои дреболиики по нея-чип,по-голям кулер,нови турбо пътища...дреболиики...разликата в двете коли беше огромна...След което се пусна с сток Астра GSi която го направи спрял...Останах приятно изненадан какви коли се събраха,без предварителна уговорка...нямаше по-малки от 150 коня а имаше и 300++....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
имам познати в момента ще слагат на хонда црх и голф 3 атмосферни мотори турбо за много по малко пари така че да има излезе не повече от 1000 лв цялата работа не знам какви са тези 3500 ако се шлаифа мотора и други глупости може би да е така не знам
Ами щом имаш такива познати, най-добре закарай и твойта кола при тях да и сложат едно турбо за нема и 1000лв. и готово.Само моля те, после ако имаш възможност напиши как е колата ти и дали си доволен, както и дали сте се вместили в бюджета :D Успех
баце а аз кво се опитвам да ти обесня че с 4000 лв може да си избършеш....
ей, опасен си дай 4000лв и с повечко късмет да се намерят нужните неща втора употреба да видим дали няма да стане кола за каране
Колега ICI, да разбираме ли, че ако ти докара някой едно браво 1,6 16В и планетите се подредят по правилния начин и т.н. , ти ще го направиш кола 200+ коня (измерени поне 170 к.с. на гумите), която гарантираш, че няма да се разлети след по-екстремно натоварване и ще може да спира, да пали нормално и изобщо да може да се експлоатира като нормален автомобил? :D Питам не за друго, мми ей така набързо си нахвърлях един списък с нужните части и дейности за да стане тази интервенция (голяма част от тях са 2-ра употреба и има дооооста компромиси, като не съм включил всичко необходимо със сигурност) и без да има смятани пари за настройка и изобщо за труд по сглобяване на всичко ми се получи една сума около 5200 лв. :D
дай да видим списъка, поне да има какво да се мъдри черно на бяло, щото всичко около намирането на изгодни части втора ръка наистина зависи от положението на звездите
ICI, кви списъци да ти давам и да коментираме, при положение, че автора на темата има приятели дето турбинират голфове и хонди за нема и 1000 лв. (виж пост-а му на 3-та страница) :D Ние с теб има ли смисъл да обсъждаме дали ще стане читава конверсия на 1,6 атмосферка към турбо за около 4000 лв. Но ако много държиш да си поспорим, списък наистина нахвълях набързо и не е проблем да ти го дам. :D Смятам, че само си тракаме по клавиатурите безсмислено.
Коментар