Здравейте колеги... извинявам се че ви питам в тази тема но мисля че тук ще ми отговорите по скоро...Търся си някаде в София кадето мога да си направя фиатчето малко по красиво... имам предвид броня(предна и задна) прагове спойлер.. и т.н Надявам се някой да знае някой магазин тук в София или поне да ми предложите някакви сайтове кадето мога да разгледам г/д какво има и какво предлагат...Попринцип търсех нещо на абарт но вече няма значение на какво ще е само да е красиво..Ако някой има някакви идеи казвайте моля Ви... моеже да ми пишете и на скайпа... z.l.o.t.o Благодаря Ви предварително!!!Тук определено няма да намериш такава информация.За целта има раздел "Тунинг"Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за оптичен тунинг в София?
Collapse
X
-
Re: Извинете че тук Ви питам..
Кирил написа:Здравейте колеги... извинявам се че ви питам в тази тема но мисля че тук ще ми отговорите по скоро...Търся си някаде в София кадето мога да си направя фиатчето малко по красиво... имам предвид броня(предна и задна) прагове спойлер.. и т.н Надявам се някой да знае някой магазин тук в София или поне да ми предложите някакви сайтове кадето мога да разгледам г/д какво има и какво предлагат...Попринцип търсех нещо на абарт но вече няма значение на какво ще е само да е красиво..Ако някой има някакви идеи казвайте моля Ви... моеже да ми пишете и на скайпа... z.l.o.t.o Благодаря Ви предварително!!!Тук определено няма да намериш такава информация.За целта има раздел "Тунинг"Модераторски екип на fiat-bg.org
-
Re: Относто бронята и праговете...
Кирил написа:Добре де нещо по близичко няма ли... че то за да ги направи за да ги доставят то ще ми излезе същото като тук предполагам...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
да разбира се попринц е така немога да го отрека което си е здраво и хубава няма 2 мнения че кадето и да е ще е по добре да го земеш него.. ама нали ни знаеш нас българите гледаме по евтиното за да стане после по скъпо... но да най вероятно ще се разбера с дадения човек ...Имаш ли някакъв скайп за да може да говорим там за да ти обясня г/д за какво става на въпрос...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар