Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за оптичен тунинг в София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за оптичен тунинг в София?

Здравейте колеги... извинявам се че ви питам в тази тема но мисля че тук ще ми отговорите по скоро...Търся си някаде в София кадето мога да си направя фиатчето малко по красиво... имам предвид броня(предна и задна) прагове спойлер.. и т.н Надявам се някой да знае някой магазин тук в София или поне да ми предложите някакви сайтове кадето мога да разгледам г/д какво има и какво предлагат...Попринцип търсех нещо на абарт но вече няма значение на какво ще е само да е красиво..Ако някой има някакви идеи казвайте моля Ви... моеже да ми пишете и на скайпа... z.l.o.t.o Благодаря Ви предварително!!!Тук определено няма да намериш такава информация.За целта има раздел "Тунинг"Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Извинете че тук Ви питам..

Кирил написа:
    Здравейте колеги... извинявам се че ви питам в тази тема но мисля че тук ще ми отговорите по скоро...Търся си някаде в София кадето мога да си направя фиатчето малко по красиво... имам предвид броня(предна и задна) прагове спойлер.. и т.н Надявам се някой да знае някой магазин тук в София или поне да ми предложите някакви сайтове кадето мога да разгледам г/д какво има и какво предлагат...Попринцип търсех нещо на абарт но вече няма значение на какво ще е само да е красиво..Ако някой има някакви идеи казвайте моля Ви... моеже да ми пишете и на скайпа... z.l.o.t.o Благодаря Ви предварително!!!Тук определено няма да намериш такава информация.За целта има раздел "Тунинг"Модераторски екип на fiat-bg.org
    Препоръчвам ти тази тема .. нищо , че е от Пловдив.. няма да останеш разочарован (: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...173&highlight=

Коментар

Относто бронята и праговете...

Добре де нещо по близичко няма ли... че то за да ги направи за да ги доставят то ще ми излезе същото като тук предполагам...

Коментар

Re: Относто бронята и праговете...

Кирил написа:
        Добре де нещо по близичко няма ли... че то за да ги направи за да ги доставят то ще ми излезе същото като тук предполагам...
        Не вярвам да искаш един ТИР с брони и прагове.Доставката на една броня и прагове до София с наложен платеж е 15-16 кинта... Ако ми поръчаш 2 неща общата ценичка се смъква доста...ще имаш да си платиш куриера и да ти остане и за кръчма да почерпиш... Разпитаи все пак и ако имаш някакви въпроси питаи.Поздрави.Съби
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Кирчо твоят човек е Racer GT,не е въпросът градът,а качеството на това което искаш,но ако погледнеш темата от която са ти дали линк,ще разбереш за какво става въпрос.Жалко,че колегата работи само по браво .
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

да разбира се попринц е така немога да го отрека което си е здраво и хубава няма 2 мнения че кадето и да е ще е по добре да го земеш него.. ама нали ни знаеш нас българите гледаме по евтиното за да стане после по скъпо... но да най вероятно ще се разбера с дадения човек ...Имаш ли някакъв скайп за да може да говорим там за да ти обясня г/д за какво става на въпрос...

Коментар

Working...
            X