Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как ще работи като турбото е счупено и то за толкова кратко време? Явно високото налягане не му харесва изобщо...А собственика на колата трябва да е мазохист, за да кара в подобна конфигурация и да сменя турбо секи месец...Явно трябва да се попроменят малко настройките или да се търси друг варянт за турбо...

Коментар

biser_as написа:
      Пък и Karnak-a май си има майстори, които да му правят возилото и да му дават акъл, тъй че...........
      извинявай просто се опитвам да му помогна но явно няма как да съм му полезен след като самя той не иска или тиИ Бисере , аз никъде не споря с тебе за нищо обсъждаме проблема и как да се реши за по дълго време ако е възможно
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        biser_as написа:
        Пък и Karnak-a май си има майстори, които да му правят возилото и да му дават акъл, тъй че...........
        извинявай просто се опитвам да му помогна но явно няма как да съм му полезен след като самя той не иска или тиИ Бисере , аз никъде не споря с тебе за нищо обсъждаме проблема и как да се реши за по дълго време ако е възможно
        Не бе човек,полезен си ми,но пак ти казвам,ще ми се да сложа същата турбина,ако не успея да намеря тогава ще мисля други варианти.

Коментар

Karnak, мойто лично мнение е, че същата турбина ако я караш на 2 бар-а отново ще се счупи.Просто това турбо е с керамична топла перка и не обича много високи налягания и обороти-чупи се при високи обороти (предполагам че ако го караш на 1,5 бар-а няма да има такива грижи).Знам че на скайлайн ГТ-Р 34 турбините са с метална перка и няма такива грижи, но май е по-различно като големина и модел спрямо това дето беше на колата ти. За намиране на същото като твойто най-добрия вариант е да намериш кой да ти внесе от Англия едно 2-ра ръка (в ebay има няколко обяви). Ако не можеш да намериш мога да ти пратя линко-ве към обявите, но най-добре първо се консултирай с Сашо или там който ти прави колата дали има смисъл да се търси същото ако искаш да караш пак на 2 бар-а.Успех от мен Между другото, какво се е счупило на твойто турбо?

Коментар

biser_as написа:
            Karnak, мойто лично мнение е, че същата турбина ако я караш на 2 бар-а отново ще се счупи.Просто това турбо е с керамична топла перка и не обича много високи налягания и обороти-чупи се при високи обороти (предполагам че ако го караш на 1,5 бар-а няма да има такива грижи).Знам че на скайлайн ГТ-Р 34 турбините са с метална перка и няма такива грижи, но май е по-различно като големина и модел спрямо това дето беше на колата ти. За намиране на същото като твойто най-добрия вариант е да намериш кой да ти внесе от Англия едно 2-ра ръка (в ebay има няколко обяви). Ако не можеш да намериш мога да ти пратя линко-ве към обявите, но най-добре първо се консултирай с Сашо или там който ти прави колата дали има смисъл да се търси същото ако искаш да караш пак на 2 бар-а.Успех от мен Между другото, какво се е счупило на твойто турбо?
            Не знам тези дни ще го сваляме,просто изгуби налягане.

Коментар

то сашо има опит с турбини втора ръка , сменява няколко пъти и си купи нова накрая щото му писна та моя съвет е да го последваш с новаТурбината втора ръка е като жената гледаш убава , нема луфт , и я взимаш почваш да я ползваш ,ама след месец или ти се качва на главата мърка под чаршафа
              Power Under Pressure

Коментар

karnak написа:
                Не знам тези дни ще го сваляме,просто изгуби налягане.
                Друг вариант да намериш подобно турбо на твойто в БГ е да питаш Даниел Дончев от Овердрайв дали случайно не пазят оригиналните турбини на техния скайлайн.Само не съм много сигурен дали на ГТ-Р 34 не са по-големи от тези на ГТ-Р 32 и 33, но не пречи да провериш мисля

Коментар

на оригиналният фланец се побират разни мицубишитакоито са на светлини години от гарет-а

Коментар

hf hpe написа:
                    на оригиналният фланец се побират разни мицубишитакоито са на светлини години от гарет-а
                    кои предлагаш щото аз съм с MIHI TD04h15G
                    Power Under Pressure

Коментар

hf hpe написа:
                      какво значи на светлинни години от гарета, имаш впечатление от двете марки или??? Търсим болберинг турбина ако знаеш подходящо митсубиши от калибара на гт2560р кажи

Коментар

sa6o_gt написа:
                        hf hpe написа:
                        какво значи на светлинни години от гарета, имаш впечатление от двете марки или??? Търсиме болберинг турбина ако знаеш подходящо митсубиши от калибара на гт2560р кажи
                        в смисъла на жаргона мицубиши-то е много по качествена турбина от който и да е гаретиначе знам какво търсите, нали се обаждах онзи ден в Маямине съм се интересувал, от ballbearing мицубиши със същият фланец,но имам впечатления от Пунто ГТ с TD 05H

Коментар

hf hpe написа:
                          sa6o_gt написа:
                          hf hpe написа:
                          какво значи на светлинни години от гарета, имаш впечатление от двете марки или??? Търсиме болберинг турбина ако знаеш подходящо митсубиши от калибара на гт2560р кажи
                          в смисъла на жаргона мицубиши-то е много по качествена турбина от който и да е гаретиначе знам какво търсите, нали се обаждах онзи ден в Маямине съм се интересувал, от ballbearing мицубиши със същият фланец,но имам впечатления от Пунто ГТ с TD 05H
                          А и всепак цената е много важна в случея, иначе е ясно,че Garrett не са най-добри просто са най достъпни. Едвали някой в БГ би сложил на пунто турбина Greddy или HKS примерно

Коментар

колега бях пратил лично съобщение за турбина hks gt2530 на търг в ибей
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

След дълъг престой в бокса и събирането на пари ,колата бе убурудвана с VF22 и новиколектори , правена глава и ....за съжаление днес след мапването на пътя колата колата се запалва и изгаря така че догодина ще се търси донор за двигателя и RIP на красивия жълтур , най лошото което може да се случи на колата се е случило за съжаление
                              Power Under Pressure

Коментар

това пунтото на Карнака ли?ужас е от какво се е запалило? теч в горивната система или инсталацията?

Коментар

Working...
                                X