Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Карнак ,колата наистина върви на 2.2 бара Ама нали целта не е да се сменя турбината с маслото шото скъпо удоволствиеиначеспоред мене една GT2560R сега ще е по добре след като тази турбина даде фира, защото колко по голяма е компресорната част на турбината толкова повече коне се вадят с по малко налягане и такапазиш повече турбината а на 60-ката перкитеса 60/60 но всичко опира до пари кой каква турбина може дасипозволиотделно бих ти препоръчал едни нови изпускателни колектори който да не я затапват , и да карашна на 2 бара но ефективността дае по малка погледни оригиналните какъв кютук са и колко са тесни, да не говорим че 1и 2 рънер се събират в едно и тогаваподвеждат въздуха към турбинатаУспех
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      Карнак ,колата наистина върви на 2.2 бара Ама нали целта не е да се сменя турбината с маслото шото скъпо удоволствиеиначеспоред мене една GT2560R сега ще е по добре след като тази турбина даде фира, защото колко по голяма е компресорната част на турбината толкова повече коне се вадят с по малко налягане и такапазиш повече турбината а на 60-ката перкитеса 60/60 но всичко опира до пари кой каква турбина може дасипозволиотделно бих ти препоръчал едни нови изпускателни колектори който да не я затапват , и да карашна на 2 бара но ефективността дае по малка погледни оригиналните какъв кютук са и колко са тесни, да не говорим че 1и 2 рънер се събират в едно и тогаваподвеждат въздуха към турбинатаУспех
      Орлине,колата се караше на 1,9-2 бара,но постоянно не само за стартове,за това турбината не издържа,пък и да не забравяме,че не беше нова а втора ръка.А що се отнася за колектора вече съм купил спортен. Ако можеш да ми намериш същата турбина ще съм ти благодарен.Не искам да я сменям за да не преправям нищо. На теория си прав за по-голямата турбина,но повечето пунта са с такава пък вървят по-малко от моето.Пък и не искам да експериментирам,като променям нещо доказало се.[/list][/quote]

Коментар

Karnak, колата ти не беше ли с турбина от на Ицо (от Хеед) скайлайновия двигател?

Коментар

biser_as написа:
          Karnak, колата ти не беше ли с турбина от на Ицо (от Хеед) скайлайновия двигател?
          Точно така колега.

Коментар

Лоша работа е щом се е счупила-намирането на такава същата в БГ според мен е почти невъзможно Другата такава беше на Росен на голф-а, мма той го продаде доколкото знам и освен от чужбина някъде да търсите.Това турбо (на твойта кола) беше по-доброто и здравото от 2-те и е супер избор за кола като пунто ГТ, мма държат до налягания около 1,5 бар-а, по нагоре се чупят за съжаление. (както явно е станало)

Коментар

biser_as написа:
              Лоша работа е щом се е счупила-намирането на такава същата в БГ според мен е почти невъзможно Другата такава беше на Росен на голф-а, мма той го продаде доколкото знам и освен от чужбина някъде да търсите.Това турбо (на твойта кола) беше по-доброто и здравото от 2-те и е супер избор за кола като пунто ГТ, мма държат до налягания около 1,5 бар-а, по нагоре се чупят за съжаление. (както явно е станало)
              Точно за това се обръщам към всички колеги от форума,ако някой чуе нещо за такава турбина да свирка.Благодаря предварително.

Коментар

karnak написа:
                biser_as написа:
                Точно за това се обръщам към всички колеги от форума,ако някой чуе нещо за такава турбина да свирка.Благодаря предварително.
                нова или втора ръка ???
                Power Under Pressure

Коментар

Нова такава турбина ще е доста трудна и скъпа работа според мен (все пак е турбо за скайлайн гтр32, гтр33), иначе 2-ра ръка има по Англия с цени от 160-170 лири и нагоре, мма в кво състояние са не е мноо ясно.

Коментар

до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланците
                    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                      до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланците
                      Пичове,не знам каква е разликата,защото не разбирам,но помня ,че като я купих я търсихме в интернет по номера и не отговаряше на никоя,даваха я само за скайлайн. А фланеца е същия,като на оригиналната пунтова. Ще ми се да е втора ръка за да е по-евтина.

Коментар

karnak написа:
                        WhitePower написа:
                        Пичове,не знам каква е разликата,защото не разбирам,но помня ,че като я купих я търсихме в интернет по номера и не отговаряше на никоя,даваха я само за скайлайн. А фланеца е същия,като на оригиналната пунтова. Ще ми се да е втора ръка за да е по-евтина.
                        Garrett GR25( 54 или 60 ) са с Т25фланци - същия като на пунтотето и за 2560-ката http://www.turbobygarrett.com/turbob...41_1.htmето ти и за 2554 http://www.turbobygarrett.com/turbob...71_3.htmима вариант на гаррет Gt2560 с различен материал на перките и на входящия фланесна студената част което не е няква драмаПитай Сашо от коя версия скайлаин ти е турбината щото се намират от R33 GTS-t RB25DET series 1
                        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                          karnak написа:
                          WhitePower написа:
                          Garrett GR25( 54 или 60 ) са с Т25фланци - същия като на пунтотето и за 2560-ката http://www.turbobygarrett.com/turbob...41_1.htmето ти и за 2554 http://www.turbobygarrett.com/turbob...71_3.htmима вариант на гаррет Gt2560 с различен материал на перките и на входящия фланесна студената част което не е няква драмаПитай Сашо от коя версия скайлаин ти е турбината щото се намират от R33 GTS-t RB25DET series 1
                          Орлине, тия гарет-и дето им даваш линкове стават на фланеца на колектора на пунтото, мма тва дето беше на колата на Karnak-а не е нито едно от тях Неговото беше от Нисан Скайлайн ГТ-Р 32 (то и на 33-ката са същите) и него просто го няма на сайт-а на Гарет. Това турбо(до колкото съм запознат) е специално разработено за Скайлайн-а (турбото е с керамична топла перка и по-различно от каталожните им модели, също не обича високи налягания и обороти-лесно се чупи тогава). А тия дето си намерил от R33 GTS-t RB25DET нема му свършат работа, щото са различни от счупеното му и са с Т3 фланец :D

Коментар

karnak написа:
                            WhitePower написа:
                            То чисто нова ненам дали изобщо се намира (а за цена едва ли ще е нещо ефтинко ), но 2-ра ръка има в Англия, цените почват от 170-ина лири както ти казах. Успех в търсенето (наистина се оказа много подходяща за кола като пунто ГТ) само ненам дали има смисъл да търсиш такава и пак да я караш на 2 бар-а (предполагам отново ще се разлети както сегашната ти за съжаление).

Коментар

седях и си мислех че турбина втора ръка си е ебало мамата , да е рециклира няма много голям смисалта отиваме на нова Бисере , тази дето е била на кърната не я знам но съм убеденн че фланците на ГТ2560ката и тази дето е на скайлайна са едно и същидемек с по голямата турбина ще кара на по малко налягане и от там ще щади малко турбината , иначе пак ще се разлети и нова да сложисега въпроса е кое се намира по лесно , турбина от скайлаин или ГТ2560 ( 54)кърнак ориентирай се къm нова , ако питаш мене за да немаш ядове по дълго времеимам един жокер за една втора ръка но не я знам в какво дережде е и дали има смисъл да я внасям без да си я видял което си е нож с 2 остриета
                              Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                                седях и си мислех че турбина втора ръка си е ебало мамата , да е рециклира няма много голям смисалта отиваме на нова Бисере , тази дето е била на кърната не я знам но съм убеденн че фланците на ГТ2560ката и тази дето е на скайлайна са едно и същидемек с по голямата турбина ще кара на по малко налягане и от там ще щади малко турбината , иначе пак ще се разлети и нова да сложисега въпроса е кое се намира по лесно , турбина от скайлаин или ГТ2560 ( 54)кърнак ориентирай се къm нова , ако питаш мене за да немаш ядове по дълго времеимам един жокер за една втора ръка но не я знам в какво дережде е и дали има смисъл да я внасям без да си я видял което си е нож с 2 остриета
                                Орлине, аз лично никъде не съм казал, че фланците на турбините дето му предлагаш нема да станат на колектора на пунто ГТ или пунтото нема да върви с тях - даже напротив абсолютно съм съгласен, че са еднакви със скайлайнова-та като захват, мма ти май не разбра, че самите турбини са различни :D Човека каза, че колата му с тази турбина е вървяла повече от други ГТ-та с турбини като тези, които му предлагаш и не иска да променя нищо по тази концепция, която явно за него работи и го кефи Пък и Karnak-a май си има майстори, които да му правят возилото и да му дават акъл, тъй че...........

Коментар

Working...
                                X