Карнак ,колата наистина върви на 2.2 бара Ама нали целта не е да се сменя турбината с маслото шото скъпо удоволствиеиначеспоред мене една GT2560R сега ще е по добре след като тази турбина даде фира, защото колко по голяма е компресорната част на турбината толкова повече коне се вадят с по малко налягане и такапазиш повече турбината а на 60-ката перкитеса 60/60 но всичко опира до пари кой каква турбина може дасипозволиотделно бих ти препоръчал едни нови изпускателни колектори който да не я затапват , и да карашна на 2 бара но ефективността дае по малка погледни оригиналните какъв кютук са и колко са тесни, да не говорим че 1и 2 рънер се събират в едно и тогаваподвеждат въздуха към турбинатаУспех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt
Collapse
X
-
WhitePower написа:Карнак ,колата наистина върви на 2.2 бара Ама нали целта не е да се сменя турбината с маслото шото скъпо удоволствиеиначеспоред мене една GT2560R сега ще е по добре след като тази турбина даде фира, защото колко по голяма е компресорната част на турбината толкова повече коне се вадят с по малко налягане и такапазиш повече турбината а на 60-ката перкитеса 60/60 но всичко опира до пари кой каква турбина може дасипозволиотделно бих ти препоръчал едни нови изпускателни колектори който да не я затапват , и да карашна на 2 бара но ефективността дае по малка погледни оригиналните какъв кютук са и колко са тесни, да не говорим че 1и 2 рънер се събират в едно и тогаваподвеждат въздуха към турбинатаУспех
Коментар
-
Лоша работа е щом се е счупила-намирането на такава същата в БГ според мен е почти невъзможноДругата такава беше на Росен на голф-а, мма той го продаде доколкото знам и освен от чужбина някъде да търсите.Това турбо (на твойта кола) беше по-доброто и здравото от 2-те и е супер избор за кола като пунто ГТ, мма държат до налягания около 1,5 бар-а, по нагоре се чупят за съжаление. (както явно е станало)
Коментар
-
biser_as написа:Лоша работа е щом се е счупила-намирането на такава същата в БГ според мен е почти невъзможноДругата такава беше на Росен на голф-а, мма той го продаде доколкото знам и освен от чужбина някъде да търсите.Това турбо (на твойта кола) беше по-доброто и здравото от 2-те и е супер избор за кола като пунто ГТ, мма държат до налягания около 1,5 бар-а, по нагоре се чупят за съжаление. (както явно е станало)
Коментар
-
karnak написа:biser_as написа:Лоша работа е щом се е счупила-намирането на такава същата в БГ според мен е почти невъзможноДругата такава беше на Росен на голф-а, мма той го продаде доколкото знам и освен от чужбина някъде да търсите.Това турбо (на твойта кола) беше по-доброто и здравото от 2-те и е супер избор за кола като пунто ГТ, мма държат до налягания около 1,5 бар-а, по нагоре се чупят за съжаление. (както явно е станало)
Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланците
Коментар
-
karnak написа:WhitePower написа:до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланцитеPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:karnak написа:WhitePower написа:до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланцитеНеговото беше от Нисан Скайлайн ГТ-Р 32 (то и на 33-ката са същите) и него просто го няма на сайт-а на Гарет. Това турбо(до колкото съм запознат) е специално разработено за Скайлайн-а (турбото е с керамична топла перка и по-различно от каталожните им модели, също не обича високи налягания и обороти-лесно се чупи тогава).
А тия дето си намерил от R33 GTS-t RB25DET нема му свършат работа, щото са различни от счупеното му и са с Т3 фланец :D
Коментар
-
karnak написа:WhitePower написа:до колко знам ГТ 2554 и 2560 имат единсвено разлика само в перките но не и в начина на монтиране и фланците), но 2-ра ръка има в Англия, цените почват от 170-ина лири както ти казах. Успех в търсенето (наистина се оказа много подходяща за кола като пунто ГТ) само ненам дали има смисъл да търсиш такава и пак да я караш на 2 бар-а (предполагам отново ще се разлети както сегашната ти за съжаление).
Коментар
-
седях и си мислех че турбина втора ръка си е ебало мамата , да е рециклира няма много голям смисалта отиваме на нова Бисере , тази дето е била на кърната не я знам но съм убеденн че фланците на ГТ2560ката и тази дето е на скайлайна са едно и същидемек с по голямата турбина ще кара на по малко налягане и от там ще щади малко турбината , иначе пак ще се разлети и нова да сложисега въпроса е кое се намира по лесно , турбина от скайлаин или ГТ2560 ( 54)кърнак ориентирай се къm нова , ако питаш мене за да немаш ядове по дълго времеимам един жокер за една втора ръка но не я знам в какво дережде е и дали има смисъл да я внасям без да си я видял което си е нож с 2 остриетаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:седях и си мислех че турбина втора ръка си е ебало мамата , да е рециклира няма много голям смисалта отиваме на нова Бисере , тази дето е била на кърната не я знам но съм убеденн че фланците на ГТ2560ката и тази дето е на скайлайна са едно и същидемек с по голямата турбина ще кара на по малко налягане и от там ще щади малко турбината , иначе пак ще се разлети и нова да сложисега въпроса е кое се намира по лесно , турбина от скайлаин или ГТ2560 ( 54)кърнак ориентирай се къm нова , ако питаш мене за да немаш ядове по дълго времеимам един жокер за една втора ръка но не я знам в какво дережде е и дали има смисъл да я внасям без да си я видял което си е нож с 2 остриетаПък и Karnak-a май си има майстори, които да му правят возилото и да му дават акъл, тъй че...........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар