Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

здравейте колеги представям ви един напълно звършен проект, Punto GT Stage2 колата е мерена в PROSPEED на диното, показа 208 коня на колелата при бууст от 1,55бара, както и 175 коня на колелата в HEED. Разликата в конските сили идва от това,че в HEED колата много боксуваше на валците, в момента колата се кара на 2бара и и предстои мово мерене на дино. Ето снимки на колата
    Прикачени файлове

уникално браво супер нямам думи просто адски мн ме кефи само суперлативи браво браво браво
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Любимия ми цвят за Фиат и любимите ми джанти Съжалявам че не се видяхме в Хеед(явно си дошъл след мен).Защо бижуто го няма в "класацията" в тунинг форума?

Коментар

мерси колеги, до една две седмици очаквайте още едно Пунто, със същия сетъп напулно завършено

Коментар

само безаварйни мога да ти пойелая,кажи с фабрична карантия си

Коментар

да мотора е абсолютен сток

Коментар

Супер, изчистена и лоша под капака Джантите каква марка са? 16-ки нали
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

16ки OZ Ultra legera

Коментар

sa6o_gt написа:
                  да мотора е абсолютен сток
                  много лошо мойто преди два дни се предаде на диното в пловдив,и четирте бутала се счупиха на на 1.6 пиково налягане изкара 225 коня на мотора за това те питах

Коментар

дано да си разредил мотора поваче от мене,иначе радостта ще е за кратко макар да не ти го пойелавам ни най малко

Коментар

колега тази кола се кара вече около 10 000 км. на 2 бара и има над 200 старта сигорно и вичко е ОК, колата може да се счупи и на 1бар сичко е много относително

Коментар

супер очаквам клипове и да го видим по пистите тоя сезон кво може
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Браво! Колата и от вън и като вървене и като резултати на дино-то е супер. Пожелавам ви да е така безпроблемна и занапред.

Коментар

мерси колега

Коментар

Адската визия, комбинацията жълто и черно е като някоя оса .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X