Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бензиновите маркучиднеска видях какво е останало - един изгорял мотор , една генерация и един кулер , и 3 обгорели джанти - едната е стопена това е всичко което може да се ползва
    Power Under Pressure

Коментар

Мноо кофти работа, жалко за хубавата колица

Коментар

ууууу нееее любимата ми кола жалко.. наистина, едно от малкото пунтота които харесвах
        leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
          ууууу нееее любимата ми кола жалко.. наистина, едно от малкото пунтота които харесвах
          Странно хейтър като теб да харесва нещо освен на баща му мега бързото браво.на което се вози на задната седалка

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
            Bravo 1.9 JTD написа:
            Странно хейтър като теб да харесва нещо освен на баща му мега бързото браво.на което се вози на задната седалка
            oф детските ви номера край нямат ти па кога изкара кола аре да те видя кво караш Петък те искам на светофара на адашите да видя какво караш толкова !

Коментар

ти с какво ще си там ? с велосипед ? нали Бравото го тунинговаш сега и мотора е отворен ?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                ти с какво ще си там ? с велосипед ? нали Бравото го тунинговаш сега и мотора е отворен ?
                Той явно има 2-мотора,и ги сменя. .По темата-много готинно Пунто е било,жалко за което.Дано накой ден се "прероди".
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                  Bavno_PuntoGT написа:
                  Bravo 1.9 JTD написа:
                  oф детските ви номера край нямат ти па кога изкара кола аре да те видя кво караш Петък те искам на светофара на адашите да видя какво караш толкова !
                  Ако наистина изкараш нещо дето да има смисъл да си харча бензина до адашите ще дойда гонки не отказвам,аз всеки ден се състезавам не съм клавиатурен рацер като теб "колега"Ако мислиш да ми идваш с това пръдливо 1,9 ЖТД по добре да си пия винцето в нас и да не се занимавам с детски акъли като теб.Но искам да има клипче и си вземи добра камера с голям зуум че да може все пак да ме снимаш в далечината отпред

Коментар

не ми казвай че си един дългуч със сиво ГТ което припада от Голф 3 1.9 ТДИ+++ щото ако дойда аз ( бравото върви по-малко от правения голф ) пак ще ти е кофти, ТИ ЛИ СИ ?!? :D

Коментар

не бе аз съм , хем съм дълъг хем със сиво гт и обичам дизели , само да ти кажа , да ходиш да се лекуваш
                      Power Under Pressure

Коментар

леле заставаите сички

Коментар

leandro написа:
                          леле заставаите сички
                          не мога студено ми е
                          Power Under Pressure

Коментар

Дайте го това браво на 16 секундното типо да го смели
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

WhitePower написа:
                              не бе аз съм , хем съм дълъг хем със сиво гт и обичам дизели , само да ти кажа , да ходиш да се лекуваш
                              Орлине мани го пича е много сериозен филмирал се е че настройва мойто Пунто на дино незнам си кво ала бала ... Хах спри амфетките... заблудените може и да ги излъжеш ама ми е много смех...
                              I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

моето пунто е каде е маитап да не се обидиш

Коментар

Working...
                                X