Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    sa6o_gt написа:
    колата не е лагава, защо трябва секи пат едно и също да обеждавам хората, като колата е на 13ки чак след 6500 а турбината като трагва да надува кам 3000 и тогава колата е на съвсем други смеси какво общо има това с 13ките ??? аре стига глупости аз не се баркам в твоя проект, сеедно да ти кажа как може да караш на 1,4бара с 11ки смеси като колата е толко бавна тогава секи си предценява как е по добре за него, се пак се гони барзина на колата, има над 200 старта тази кола и е направена супер здрава.Направи ти толко бърза, красива и здрава кола и тогава ми давай съвети
    както и да е опитах се да и помогна но явно не ме разбранещем да спорими имаш пълното право да се бъркаш в моя проект ето ти тема за размисъл за да разбереш що е на 13
    ма защо ми ги пускаш тези таблици, аз знам що е на 13ки, много ми е лесно да я обогатя просто на 13ки колата върви повече, не искаш да ме разбереш

Коментар

най-красивото Пунто което съществува! визия-6 характеристики-6!! поздравления на създателят и на собственика.пожелавам ти лек и безавариен и продължавай да наказваш смело!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Коментар

gabcho_o написа:
        най-красивото Пунто което съществува! визия-6 характеристики-6!! поздравления на създателят и на собственика.пожелавам ти лек и безавариен и продължавай да наказваш смело!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
        може да те повози ако слушаш :P
        leave something of the happiness you bring

Коментар

[quote="Bravo 1.9 JTD"]
          gabcho_o написа:
          може да те повози ако слушаш :P[/quote хахахаха добре ще го имам напредвид :D :D :D :D :D :D

Коментар

[quote="gabcho_o"]
            Bravo 1.9 JTD написа:
            gabcho_o написа:
            може да те повози ако слушаш :P[/quote хахахаха добре ще го имам напредвид :D :D :D :D :D :D
            колеги ако няма какво да кажете по тема поне да не я спамим щото ще стане 30 листа и нищо смисленно няма да има
            Power Under Pressure

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
              gabcho_o написа:
              Адските предложения.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                Bravo 1.9 JTD написа:
                gabcho_o написа:
                Адските предложения.
                абе по-добре той да слуша за да го повозя аз него :D :D :D :D :D :D :DПридържайте се към темата,после да няма сърдити!!!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Много красиво пунто колега- евала, мн безаварийни километри
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

x

Евала на такива хора като теб!

Коментар

мерси колеги

Коментар

В крайна сметка ще видим ли едно видео колко толкова много върви това пунто или само ще казваме колко е красиво и бързо и колегата ще благодари?
                        4 бири и турбината да свири

Коментар

в крайна сметка ако се сетим някой път ще направиме едно клипче, иначе всички ходещи редовно на бояна са виждали не веднъж как върви колата.Има достатъчно победи и то над сериозни коли, като М3ки Евота и други

Коментар

sa6o_gt написа:
                            в крайна сметка ако се сетим някой път ще направиме едно клипче, иначе всички ходещи редовно на бояна са виждали не веднъж как върви колата.Има достатъчно победи и то над сериозни коли, като М3ки Евота и други
                            Тази вечер пунтото отново се доказа,надявам се колегите,които снимаха да качът клипа.

Коментар

x

ще чакаме с нетърпение

Коментар

Първото Пунто, което да ми хване окото...Страшна кола. Поздрави за създателя и ! А девойката и возенето...ще се въздържа от коментар
                                3.0CRD

Коментар

Working...
                                X