sa6o_gt написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt
Collapse
X
-
Re: ЕДНО ОТ НАЙ БЪРЗИТЕ STREET Punta, Made by Sa6o_gt
sa6o_gt написа:здравейте колеги представям ви един напълно звършен проект, Punto GT Stage2 колата е мерена в PROSPEED на диното, показа 208 коня на колелата при бууст от 1,55бара, както и 175 коня на колелата в HEED. Разликата в конските сили идва от това,че в HEED колата много боксуваше на валците, в момента колата се кара на 2бара и и предстои мово мерене на дино. Ето снимки на колатаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
промените са: голям интеркулер с турбо пътища, къстъм генерация на 63мм. от даунпайпа до отзад, инжектори 317кк. бензинова помпа от (20В турбо), болберинг турбина Гарет ГТ2554Р, ремап на стоковата електроника за това се сещам сега, може и да испускам нещо но в общи линии се добива представа
Коментар
-
sa6o_gt написа:промените са: голям интеркулер с турбо пътища, къстъм генерация на 63мм. от даунпайпа до отзад, инжектори 317кк. бензинова помпа от (20В турбо), болберинг турбина Гарет ГТ2554Р, ремап на стоковата електроника за това се сещам сега, може и да испускам нещо но в общи линии се добива представауспеха цена няма.
Коментар
-
под ремап се разбира чип , ама се прави къстъм , че да се орправят смесите и предварението щото за една бройка да стане салатата че с тия 13 ки убеждавам се за пореден път колко е здрав двигателя на тази кола май ще взема да си купя още едно докато не са свършилиа можеше и по голяма да се сложи )2560 топ турбината за 260 коня , от там нагоре сток карантия OUTочакваме това лято да излезе една забравена легендаPower Under Pressure
Коментар
-
sa6o_gt написа:колата продължава да се кара на ниски 13ки и след последния ремеп, върви перфектно и няма да се счупу от бедни смеси, ако трябваше да се чупи от това момента беше на магистралата като мерихме топ спеедPower Under Pressure
Коментар
-
колата не е лагава, защо трябва секи пат едно и също да обеждавам хората, като колата е на 13ки чак след 6500 а турбината като трагва да надува кам 3000 и тогава колата е на съвсем други смеси какво общо има това с 13ките ??? аре стига глупости аз не се баркам в твоя проект, сеедно да ти кажа как може да караш на 1,4бара с 11ки смеси като колата е толко бавна тогава секи си предценява как е по добре за него, се пак се гони барзина на колата, има над 200 старта тази кола и е направена супер здрава.Направи ти толко бърза, красива и здрава кола и тогава ми давай съвети
Коментар
-
sa6o_gt написа:колата не е лагава, защо трябва секи пат едно и също да обеждавам хората, като колата е на 13ки чак след 6500 а турбината като трагва да надува кам 3000 и тогава колата е на съвсем други смеси какво общо има това с 13ките ??? аре стига глупости аз не се баркам в твоя проект, сеедно да ти кажа как може да караш на 1,4бара с 11ки смеси като колата е толко бавна тогава секи си предценява как е по добре за него, се пак се гони барзина на колата, има над 200 старта тази кола и е направена супер здрава.Направи ти толко бърза, красива и здрава кола и тогава ми давай съветиPower Under Pressure
Коментар
-
ПунтиЧкото е повече от страхотно. Аз не разбирам повечето неща, които си писал като подобрения, но поне схващам осовната идея ... и съм меко казано очарована.Нямам търпение да видя другия проект, за който говориш.Успех !!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:ПунтиЧкото е повече от страхотно. Аз не разбирам повечето неща, които си писал като подобрения, но поне схващам осовната идея ... и съм меко казано очарована.Нямам търпение да видя другия проект, за който говориш.Успех !!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар