по никакъв начин не искам да обидя колегата... обаче... какво мислите за това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Пунто Тунинг"
Collapse
X
-
лично на мене не ми харесва ! можеби ако боядиса добавките ще изглежда по добреex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
-
stefcho_sm написа:това си е направо подигравка ;(Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Маи тунера са опитва да мине евтино .... бе незнам ма за тая добавка на бронята някак не му ходи освен ако не свали предницата малко .... ма мноо бързо ми се струва направено .... се едно рязано с макетен нож .... (леко ми мяза на Гуолф 1 препраян да прилича на Голф 2 :D щот Голф 2 е по голяма ръбеста каруца :D ).... А понякога евтиното излиза скъпо....>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
[quote="Predatorsi"]stefcho_sm написа:това си е направо подигравка ;(
Коментар
-
Момчето е от София запознал съм се с него.Нека уважаваме труда на всеки независимо какъв е крайния резултат.Личи си че е правено вкъщи,но с мерак.Дано се сети да го боядише поне и да се махнат тея грозни илиенски халогени,тогава ще придобие приемлив видПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
с цялото ми увачение... това изпълнение е за категория "селски тунинг"и не се подиграваме. точно от такива коментари хората трябва да се насърчават. настина по пътищата има големи чудесии. това на никого не пречи... но все пак... ако правиш нещо прави го както трябва (стига да е по силите и джоба ти)п.с. от първо лице знам... че това е замисъла за колата - демек крайния резултатМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
lithrone
Реклама
Collapse
Коментар