Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Пунто Тунинг"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Пунто Тунинг"

по никакъв начин не искам да обидя колегата... обаче... какво мислите за това
    Прикачени файлове
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

лично на мене не ми харесва ! можеби ако боядиса добавките ще изглежда по добре
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

това си е направо подигравка ;(

Коментар

stefcho_sm написа:
        То на теб вече всичко ти се струва подигравка ,като погледнеш твоето... И в Пазарджик има едно Пунто ,което е по-зле от това ,защото е украсено сигурно с около 50-60 лепенки и едни хубави нови джанти (за джантите говоря сериозно)...Обаче си мисля ,че на това ако му бяха боядисали добавките щеше да изглежда далеч по-добре...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

то имаше тема за това пунто някаде то от много време седи теи черно и синио
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Маи тунера са опитва да мине евтино .... бе незнам ма за тая добавка на бронята някак не му ходи освен ако не свали предницата малко .... ма мноо бързо ми се струва направено .... се едно рязано с макетен нож .... (леко ми мяза на Гуолф 1 препраян да прилича на Голф 2 :D щот Голф 2 е по голяма ръбеста каруца :D ).... А понякога евтиното излиза скъпо....
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

[quote="Predatorsi"]
              stefcho_sm написа:
              То на теб вече всичко ти се струва подигравка ,като погледнеш твоето... [quote] Не че моето е кой знае кво,обаче на това си личи как задната броня-заводска са рязали дупки с зехе или флекс.....а това на капака незнам защо е сложено ...щото при такива "модернизации" трябва да се изреже капака за да влиза въздух към филтъра примерно ....то стоково пунто си е сто пъти по красиво

Коментар

събира погледи като цяло п.с. няма да лошо да направят клуб за такива тунери. по улиците се засичат какви ли не чудесии

Коментар

ми тая решетка от Брава отпред зак’во му е
                  Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                  Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                  Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

о ужас!!! как може да се подиграват така с колата бе тцтцтцтцт.тоя данее някои шофьор дето преди седмица е взел книжка? или някой джадай (мангал)???

Коментар

тоя със сигорност не е Софиянец
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Момчето е от София запознал съм се с него.Нека уважаваме труда на всеки независимо какъв е крайния резултат.Личи си че е правено вкъщи,но с мерак.Дано се сети да го боядише поне и да се махнат тея грозни илиенски халогени,тогава ще придобие приемлив вид
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Не виждам какво толкова се подигравате.Само халогенчетата са малко излишни.Една боя в цвета на купето им трябва на нещата и ще добият такъв вид,че никой не би си помислил да ги пуска в подобна тема.Все пак е положен труд и не е довършено.На мен ми харесва!!
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

с цялото ми увачение... това изпълнение е за категория "селски тунинг"и не се подиграваме. точно от такива коментари хората трябва да се насърчават. настина по пътищата има големи чудесии. това на никого не пречи... но все пак... ако правиш нещо прави го както трябва (стига да е по силите и джоба ти)п.с. от първо лице знам... че това е замисъла за колата - демек крайния резултат

Коментар

Предната брония е като гребло на снегорин

Коментар

Working...
                              X