Здравейте колеги, пускам тази тема за да почерпим опит един от друг.Моля всеки ваш пост в темата да бъде придрожен с снимка за да не гадаем какво сте искали да кажете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво сте сменили (побългарили) ,тЮнинговали по вашата кола?
Collapse
X
-
ъпгрейднал съм оригиналните джанти на браво гт JTD (утре следобяд - снимки)сложил съм предно спортно окачване Ейбак Федерн червени с Монро Газгенерком ре-мап + к.с + нмостава да се направи:цялостен боди кит отвънка спойлер от Фокус РС карбонпреден капак карбонраспънка на бумбетатасмъкване отзад с 1 намотка + 3см фланци на 4те колеларастоварващ клапанцялостен интейк китфарове от Мареа + ксенон и габаритни крушки на диодизатъмняване на 100% задните стъкла затъмняване на стопове изкарване на ауспух по средата и евентуално пребоядисване цялостно в същя цвят (Ламборджини Жълто)leave something of the happiness you bring
-
по моето купе не са много промените за 2 години следното:кожен салонксенонджантинеонидиодно осветление в купетомузикапребоядисване на централната конзола на таблотоангелски очи вместо оригиналния габариткадето може съм сменил всички обикновенни крушки с диодипредстоят прагове от LEwe ride together, we die together
Коментар
-
paceto87limited написа:по моето купе не са много промените за 2 години следното:кожен салонксенонджантинеонидиодно осветление в купетомузикапребоядисване на централната конзола на таблотоангелски очи вместо оригиналния габариткадето може съм сменил всички обикновенни крушки с диодипредстоят прагове от LEleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:paceto87limited написа:по моето купе не са много промените за 2 години следното:кожен салонксенонджантинеонидиодно осветление в купетомузикапребоядисване на централната конзола на таблотоангелски очи вместо оригиналния габариткадето може съм сменил всички обикновенни крушки с диодипредстоят прагове от LEwe ride together, we die together
Коментар
-
paceto87limited написа:Bravo 1.9 JTD написа:paceto87limited написа:по моето купе не са много промените за 2 години следното:кожен салонксенонджантинеонидиодно осветление в купетомузикапребоядисване на централната конзола на таблотоангелски очи вместо оригиналния габариткадето може съм сменил всички обикновенни крушки с диодипредстоят прагове от LELancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
uBoy написа:щтракни мигачите че ми е интересно как си ги направил
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар