силиконова снадка на 76мм слагаш, разпъва се леко с повече старание при натикването и няма проблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea weekend turbo 2.0 8кл
Collapse
X
-
На буксир. Киро ме дръпна с джипката на брат си. Тамън отивах на Еко-то да видя дали ще има старт м/у Митака с голфа и леона. Добре че стана сега, че можеше да роди по пътя за феста към Хасково. Тогава щеше да е интересното с малкия и жената вътре Това ме накара сериозно да се замисля дали да турбинирам темпрата с атмосферна кутия.
Коментар
-
Всички Дедри Турбо са със шперова кутия.Няма как на шперовата кутия да се сложи дясна полуоска без шпера.Жоро,проблема не е в издържливостта на кутията,а в експлоатацията и.Как може Ици да кара типо-то с оригиналната кутия на предно 2 години и кусур без да счупи нещо По принцип такова чупене е от джелатско превключване на предавките и работа със съединителя.Не казвам ,че ти така караш,ама никой от нас не си купува колата нова ,т.е. никой преди него да не я е карал :D Още нещо,състоянието на мойта кутия Ици каза че е много добро след като миналата пролет я отваря за ревизия,а има нещо съществено важно- всички предняшки турбо кутии от Дедра,кутиите 4х4 от Темпра и Дедра 2.0 16 атмосферка, както и кутиите които се монтират на 2.0 16 атмсоферния мотор са с еднакви карантии.Кутията на Дедра Интеграле Турбо и от Фият Купе Турбо са вече с доста серизони размери на самите колела и размера на зъбитеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Реших да задълбая малко по сериозно за да разбера причината за счупването на оста и то на място, където няма износване от сателитините зъбчатки. Още при първото вглеждане ми светна защо се е получило така: Пружинния шплент, който фиксира оста в касетата, по някаква причина е изскочил и тя е почнала да се измества в страни (посочил съм посоката със стрелка) и даже да превърта в касетата. Точно това превъртане ме упъти, какво се е случило. На снимката по долу съм показал явното надиране от въртенето на оста в касетата. И след като нацяло се е измъкнала от едната страна, остава да се държи само от другата и се чупи. Щифта и него го има на снимката и влиза доста свободно в дупката на оста.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар