Жорка,не ти е проблема в пътищата.Навремето като сложих челния кулер и мойте пътища не са къси,те и в момента са си същите на 63мм.Нямаше никаква разлика,освен нуждата от повечко гориво особено след 5000 оборота.Нали каза че си сменял плочката за газта,убеден съм че проблема ти е от там,ако го прави само на газ де.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea weekend turbo 2.0 8кл
Collapse
X
-
Не, Ванка, за на бензин само става въпрос сравнението. Чудя се, дето казваш, дали наистина няма да се окаже заради плочката, тази е с малко по-малък диаметър (от 34 на 32). Утре ще пробвам да сложа цяла тръба от дросела до първото коляно, да разкарам само за пробата цялата галимация около плочката дето е (разширението над акумулатора, което се вижда на снимката по горе) и да видя какъв ще е резултата.Едит: На теб какъв ти е разхода на газ при що-годе нормално каране, за да имам някаква база за сравнение? До колкото знам и ти си с обикновена газова.
Коментар
-
Аз от две години съм с газов инжекцион,но при мене заради втория мост си погорява над 1л отгоре.Преди като беше както при тебе,т.е. 2.0 8 турбо с проста газова гореше около 17 градско и около 9 извънградско,говорим при нормално каране.Обаче 3-ти сменяхме гривната на плочката докато уцелим правилната за състоянието на мотора,понеже по каталог я дават да е на 34мм,обаче стана лагава,32мм и дойде пък малка,и с леко пристъргване на 32-та я докарахме някъде на 32,6мм и заспа.Интересно защо имаш такъв лаг,да не би да изпуска от някъде и да губи налягане П.П.Ако не си виждал какво става като не си си научил колата да върви с вода и във водаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
To и моя филтър е там, до халогена, и май това е единственото удобно място, което остава за по студен въздух и да не ти пречат тръбите. Дори откраднах идеята от началото на темата на Илиян, със кутия от бутилка за минерална вода да го защитя малко от мръсотии. Коляновия вал дали е отнесъл нещо?
Коментар
-
Ванка, в Разград продават цял мотор, говорил съм с човека (смятах да ходя да го взимам) за цената само на двигателя - за 200 - 250 лв ще го даде. Ако ти се занимава с това - поне е близо до вас. Ето линка с обявата: http://prodavalnik.com/tsyalostna-ho...94g-i6906801А относно моя проблем ето причината:
Коментар
-
Жорка мерси за линка,даже утре ще ходя до Разград и ще звънна да се видим с човека.Той мотора още като го взех си беше чист,маслото му се сменя на 7-8000км.И мене ме е яд,ама вече е станало П.П.По твоя проблем си беше ясно че е нещо такова.Просто няма вариант да ти лагне от турбо пътища :DPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Тъпото е, че тоя маншон е чисто нов - на 5-6 дена е и е с диаметър 80 мм. - хваща плочката към едната тръба. Намерих такъв диаметър единственно в магазин за москвич алеко (част от тръбата от капака на карбуратора му до въздушния филтър) явно кофти мат`рял. Изобщо не допуснах че се е сцепил като пластелин, и то по голямата част от задната страна и трудно се забелязва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар