О.К. Мерси за съветите, момчета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea weekend turbo 2.0 8кл
Collapse
X
-
Joro написа:Днес пак се уверих, че комбинацията комби със атмосферна кутия и 14-ки гуми е мноо кофти. Заради комбито центъра на тежеста се изнася много назад и при по сериозно потегляне зацепва що-годе чак на 3-таSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Съединителя взе да се предава вече . Днес осезаемо почна да буксува и мирише при сериозно сритване от 3-та нагоре. А е на 10000 км, да го е.а..Хем сложих 230 мм от тема турбо. Обаче имам съмнения че претискателя нещо не е читав. Много лесно ми се натиска педала. За 200 коня трябва ли да минавам на керамика или мога карам на обикновен феродов? Ако някой има за продан керамика на 230 мм, останала от ъпгреид, може да се договорим нещо.
Коментар
-
Хм,интересно Жорка.Аз карах 8 месеца на предно само с тия ми настройки на мотора и ни един път не ми плъзна съединителя,а хем беше на натискане,обаче чисто ново Валео.Според мене ако няма да ъпгрейдваш с голямо турбо не се занимавай с керамика,колкото и да и свикнеш си е гадна за ежедневно каране,от личен опитPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Явно, както се съмнявам, притискателя не бива. Ама то заради него ще се е изпекъл вече и феродовия. То и аз тук от от месец - два я тормозя на една писта всяка неделя, ама там няма каране на полусъеденител, във всички случаи гумите го отнасят повече. Иначе за сега няма да слагам по голяма турбина. С тея карантии няма смисъл мисля. Според мен, си върви доволно за тоя сетъп.
Коментар
-
Joro написа:Явно, както се съмнявам, притискателя не бива. Ама то заради него ще се е изпекъл вече и феродовия. То и аз тук от от месец - два я тормозя на една писта всяка неделя, ама там няма каране на полусъеденител, във всички случаи гумите го отнасят повече. Иначе за сега няма да слагам по голяма турбина. С тея карантии няма смисъл мисля. Според мен, си върви доволно за тоя сетъп.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Joro написа:И аз си мислех за някакъв такъв вариант, само не знам тея усилените притискатели по ширпотребските магазини ли да ги търся или по тунинг магазините.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
-
Joro написа:И аз си мислех за някакъв такъв вариант, само не знам тея усилените притискатели по ширпотребските магазини ли да ги търся или по тунинг магазините.
Коментар
-
ici написа:Не се занимавай с усилени притискатели от типа +30%, не вършат работа на практика.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
trabant 601 69'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар