Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

седалки от купе на браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

седалки от купе на браво?

имате ли идеа дали седалки от купе ще паснат на бравото?така и така тряа да сменям шоферската седалка щот е счупена,направо мога да взема 2.
    F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Стават.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Колега извинявай че ти пиша в темата но да не пускам нова .... а дали пасват на brava, че излезна едно намачкано купе с кожен салон ?
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Има такава тема колега, извода беше, че не пасват болтовете... потърси
        I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Слагат се без големи трудности!На браво и брава захващането на седалките (предните) е идентично.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

cls618 написа:
            Айде да не стават лично сложих стария ми салон от Купето на бравото, предните стават без грешка, задните също може да се сложат стига да му се занимава на човек !
            Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
            Fiat Tipo 1991 - ex
            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Колегата nastybg е прав.Аз съм сигурен за предните,за задните незнаех.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

nastybg написа:
                cls618 написа:
                Айде да не стават лично сложих стария ми салон от Купето на бравото, предните стават без грешка, задните също може да се сложат стига да му се занимава на човек !
                Колега дай малко повече информация какво означава "ако му се занимава на човек"? На мен ми се занимава, но ми се струва, че няма да е толкова лесно да напасна задната седалка в домашни условия. А иназе за предните доколкото разбрах са едно към едно откъм захващане...
                Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Еми не не са едно към едно излъгали са те, на бравото предните седалко итзад от едната страна си е като купето от другата е с една Г образна планка, която е занитена, разпробива се нита и тя се сваля в момента, в който я махнеш вече си пасват седалките, за задните е повече хамалогията и не се обяснява толкова лесно, но ако не ти се занимава задната седалка като я вкараш се приклещва и не мърда. Другото което е че има леко разминаване в задната седалка и корите и там трябва да си поиграеш. Най-важната разлика е в това че предните седалки лягат много ниско и все едно си седнал на земята, на снимката можеш да добиеш представа каква е височината. Ето как седи стария салон от купето ми на браво ...
                  Прикачени файлове

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                  Fiat Tipo 1991 - ex
                  Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Май наистина е доста нисичко. Но затова пък визията им е много по - добра. Засега май си оставам със стандартните седалки. Благодаря за отговора.Поздрави
                    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

dvoinikat написа:
                      Май наистина е доста нисичко. Но затова пък визията им е много по - добра. Засега май си оставам със стандартните седалки. Благодаря за отговора.Поздрави
                      Забелязвам че на моята кола(мареа) минимума на шофьорската седалка е доста висок.Аз съм 1.86 и при евентуален удар мисля че еър бега(ако се отвори) ще ми попадне в областа на шията и това е при максимално вдигнат волан.Другото което е в мареата стърча като на каруца с тези високи седалки за това съвсем скоро ще се ориентирам към седалки от купе.

Коментар

Значи купих си седалки от фиат купе които ще ги слагам на браво и забелязах че от пред пасват перфектно но от зад не може ли някой да ми каже как да ги направя?Благодаря предварително.

Коментар

PB 8453 BT написа:
                          Значи купих си седалки от фиат купе които ще ги слагам на браво и забелязах че от пред пасват перфектно но от зад не може ли някой да ми каже как да ги направя?Благодаря предварително.
                          Колега, ако ми прочетеш мнението 3 реда нагоре ще имаш и решение на въпроса си ... както казах разликата в предните седалки е единствено отзад вътрешната шина има Г образна планка, която при седалките от Купе я няма ... разпробиваш нита, сваляш я седалката от браво и я слагаш на тази от Купе и готово.

Fiat Tipo 1991 - ex
                          Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

А аз искам да питам на Типо захващането на седалките дали е идентично с това но браво?Предните седалки са много износени и страшно ме дразнят...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              А аз искам да питам на Типо захващането на седалките дали е идентично с това но браво?Предните седалки са много износени и страшно ме дразнят...
                              Май пасват,ама ако типото ти е след 93’та.Има различки в захващането при новия и стария феис на типо.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Working...
                              X