Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

седалки от купе на браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pecata написа:
    Predatorsi написа:
    А аз искам да питам на Типо захващането на седалките дали е идентично с това но браво?Предните седалки са много износени и страшно ме дразнят...
    Май пасват,ама ако типото ти е след 93’та.Има различки в захващането при новия и стария феис на типо.
    Току що уби всичко детско в мен...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

На Мареа-та като свалях пасажерската седалка я разгледах внимателно и самата седалка е закачена за шините от долу посредством 4-ри болта. Т.е. според мен спокойно може да се свали седалката от оригиналните шини и да се монтира друга седалка. Така ще си остане и екстрата на шофьорската седалка с вдигането на седалката във височина. Аз също обмислям варианта за седалки от купе, но само предните. Искам обаче текстилен салон който ще си претапицирам за да съвпадне с цветовете на оригиналния ми салон. Кожата е готина, но ако сложа черна кожа от пред а от зад си остане старата синя тапицерия ще е някак грозно си мисля. Дали има син текстилен салон в купетата?
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Взех салон от Kупе, като го бях предвидил за Bravo.Предните седалки са коментирани многократно и е ясно, че стават, но за задните нещата не стоят така.По-горе някой е писал, че ставали с малко заигравка, което не е вярно.С малко заигравка ще успеете да ги захванете за да имате задни седалки, но те (седалката и облегалката отзад) са по-къси от салона на Bravo/Brava/Marea и като се монтират, остават ужасно грозни растояния отдвете страни и общо взето отзад, колата заприличва на Г*З Иначе за колегите, които имат Bravo с предни кожени седалки от Купе, ще кажа, че скоро очаквам да ми донесат три комплекта задни седалки и облегалки за Bravo/Brava/Marea ( с, и без подглавници и подлакътници).Един комплект ще запазя за моята кола, а останалите ще пусна за продан, така, че ако има мераклии, ще могат да си окомплектоват автомобила изцяло, без цигански дупки и пролуки между корите и седалките и разбира се не за сметка на комфорта

Коментар

Working...
        X