pecata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
седалки от купе на браво?
Collapse
X
-
На Мареа-та като свалях пасажерската седалка я разгледах внимателно и самата седалка е закачена за шините от долу посредством 4-ри болта. Т.е. според мен спокойно може да се свали седалката от оригиналните шини и да се монтира друга седалка. Така ще си остане и екстрата на шофьорската седалка с вдигането на седалката във височина. Аз също обмислям варианта за седалки от купе, но само предните. Искам обаче текстилен салон който ще си претапицирам за да съвпадне с цветовете на оригиналния ми салон. Кожата е готина, но ако сложа черна кожа от пред а от зад си остане старата синя тапицерия ще е някак грозно си мисля. Дали има син текстилен салон в купетата?
Коментар
-
lithrone
Взех салон от Kупе, като го бях предвидил за Bravo.Предните седалки са коментирани многократно и е ясно, че стават, но за задните нещата не стоят така.По-горе някой е писал, че ставали с малко заигравка, което не е вярно.С малко заигравка ще успеете да ги захванете за да имате задни седалки, но те (седалката и облегалката отзад) са по-къси от салона на Bravo/Brava/Marea и като се монтират, остават ужасно грозни растояния отдвете страни и общо взето отзад, колата заприличва на Г*З Иначе за колегите, които имат Bravo с предни кожени седалки от Купе, ще кажа, че скоро очаквам да ми донесат три комплекта задни седалки и облегалки за Bravo/Brava/Marea ( с, и без подглавници и подлакътници).Един комплект ще запазя за моята кола, а останалите ще пусна за продан, така, че ако има мераклии, ще могат да си окомплектоват автомобила изцяло, без цигански дупки и пролуки между корите и седалките и разбира се не за сметка на комфорта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар