имате ли идеа дали седалки от купе ще паснат на бравото?така и така тряа да сменям шоферската седалка щот е счупена,направо мога да взема 2.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
седалки от купе на браво?
Collapse
X
-
cls618 написа:Има такава тема колега, извода беше, че не пасват болтовете... потърсиAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:cls618 написа:Има такава тема колега, извода беше, че не пасват болтовете... потърсиFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Еми не не са едно към едно излъгали са те, на бравото предните седалко итзад от едната страна си е като купето от другата е с една Г образна планка, която е занитена, разпробива се нита и тя се сваля в момента, в който я махнеш вече си пасват седалките, за задните е повече хамалогията и не се обяснява толкова лесно, но ако не ти се занимава задната седалка като я вкараш се приклещва и не мърда. Другото което е че има леко разминаване в задната седалка и корите и там трябва да си поиграеш. Най-важната разлика е в това че предните седалки лягат много ниско и все едно си седнал на земята, на снимката можеш да добиеш представа каква е височината. Ето как седи стария салон от купето ми на браво ...Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
lithrone
dvoinikat написа:Май наистина е доста нисичко. Но затова пък визията им е много по - добра. Засега май си оставам със стандартните седалки. Благодаря за отговора.Поздрави
Коментар
-
PB 8453 BT написа:Значи купих си седалки от фиат купе които ще ги слагам на браво и забелязах че от пред пасват перфектно но от зад не може ли някой да ми каже как да ги направя?Благодаря предварително.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
А аз искам да питам на Типо захващането на седалките дали е идентично с това но браво?Предните седалки са много износени и страшно ме дразнят...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:А аз искам да питам на Типо захващането на седалките дали е идентично с това но браво?Предните седалки са много износени и страшно ме дразнят...Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар