Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За съжаление не излиза всичко по тоя начин. Даже след като развиеш пробката на блока пак ще остане малко.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Трудно да изкараш всичко.Аз извадих долния маркуч,източих колкото успях и след това налях Мотох червен,уж лонг лайф,да го видим. :D
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

xctr написа:
        За съжаление не излиза всичко по тоя начин. Даже след като развиеш пробката на блока пак ще остане малко.
        Къде е тази пробка на блока ?
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Пуснал съм си тема в "купувам" но да спомена и тук.Купувам ето тази пластмаса:Купувам също и нивомер за бензиновата помпа.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Тази пластмаса си я намерих Зимата основно събирам разни части,някой лесно други по трудно.С голям зор си намерих ветробрани (оригинални) за предните врати.Аз и преди си имах,ама някой ми сви шофиорският.Търся и задни,ама засега греда.Един приятел ми донесе от Германия ето това крило:Крилото е пластмасово.На снимката не съм го измил.Това е вида в който си го взех от момчето.Няма счупено и дефекти никъде.Произведено е в Германия.Така пише на него.Заръчал съм да ми търсят и предна броня (абарт или поне добавката),както и абартовите прагове.В БГ тези неща немогат да се намерят или ако ги има ще са почупени и скъпи).За сведение крилото е 10 евро.Няма да пускам снимки на колата защото в момента е с железарките и е доста мръсна За съжаление времето е студено и в двора немога да правя нищо по колата.От 2 месеца карам на газ.Доволен съм от разхода и вървежа.Колата в момента е без никъква музика,защото още нямам ясна концепция какво точно да направя.Компонентите ги има,ама си седят на стелажа.Убедих се вече,че обикновено настолно PC неможе да вирее в колата.Подготвям нещо друго което засега ще запазя в тайна.Обще взето е момента само карам и събирам разни неща които чакат хубаво време.Онзи ден претеглих алуминиевите джанти.Джантата с гума 195/55/15 (това са задните) тежи 15кг. Предните са 185/55/15 и тежат сигурно пак толкова (тях неги мерих).Нещо се чудя дали да не ги продам или бартеросам за 14-ки,че тези и идват малко тежички.То нямам много избор на 14-ки 4х98 но се замислям как ли би изглеждала колата с едни 14-ки от пунто gt! с гуми 185/55/14?Все си мисля,че ще и е по лекичко.Всашност някой,ако има възможност нека претегли една такава 14-ка с гума,защото нямам и представа колко тежи.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

15 кг. е супер много, мойте не съм ги теглил колко са, обаче са по леки от железните 14-ки, старите ми 15-ки бяха оригиналните от Ланчия и тежаха почти двойно спрямо сегашните
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                15 кг. е супер много, мойте не съм ги теглил колко са, обаче са по леки от железните 14-ки, старите ми 15-ки бяха оригиналните от Ланчия и тежаха почти двойно спрямо сегашните
                Желязна 14-ка е около 7кг. Твойте да не са магнезиеви!!!!!!
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Valiosport написа:
                  Желязна 14-ка е около 7кг. Твойте да не са магнезиеви!!!!!!
                  Не ги знам к’ви са ама са супер леки, фланците ми тежат повече от джантите (без маитап) Мисълта ми е да си търсиш по леки джанти 15", не да минаваш на 14"

Коментар

Гумита също тежат много. Почти съм убеден че джантата не тежи повече от 8 - 8.5 кг.
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Зтъмни го като моето така е като баничарка
                      Прикачени файлове

Коментар

Забранено е да се затъмняват предни странични стъкла...

Коментар

tuninga_16vНемога да го затъмня като твоето щото неискам да го разлепвам насред улицата после.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Някой ако продава 185/55/15 или 195/45 или 55/15 2 бройки,да има хляб за един сезон нека каже,може да се спазарим.Може и бартер,моите 15-ки за 14-ки.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Working...
                            X