Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...нещо интересно: http://www.fiatforum.com/members-mot...v6-tipo.htmlВ България дали има реализирано нещо подобно?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Стопове ,като на черното Типо съм виждал и на други ,така че сигурно могат да се купят от някъде...Но определено ,тия вторите явно са хоум мейд...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Стопове намерих..макар че ако бяха черни вътре щяха да са страхотни А ще потърся снимки на кристални фарове и мигачи за фейс-лифт-а щото 100% съм намирал.... Слушай кво ти пее радиото
        Прикачени файлове
        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
        GTV 2.0 (612 A)now
        E60 530D now.. hate it big time :D
        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Прикачени файлове
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Дано не вали тази нощ
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Типото ми го затъмниха на място без да ги свалят и то перфектно...
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Аз мисля да затъмнявам моите,ама определено не ми се играе да свалям джамчетата. Какъв процент фолио взе ? И като цяло какви са процентите,че не съм наясно ... Мисля да взимам някакво американско фолио,7-8 лв. ролката. (То за 7 лв. толкова ще е американско де,ама предполагам ще е по-добро от обикновенното за по 3-4 лв. ролката.)
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Баш китайско си е,но има голяма разлика с това от 3-4лв.Едно, че не се драска,доста по-бавно избелява и примерно ако си затъмниш задното стъкло ксеноните на тези отзад няма да ти дразни толкова Иначе филма с това фолио е,че колкото е по-голям процента е по-светло.Аз си взех онзи ден S.D.BLACK 5% за страничните и BLACK 20% за задното.Ако не намериш такова в цилиндър същото го има и в синя кутия с американския флаг и надпис "Професионално АВТО ФОЛИО Недраскащо" Аз също няма да свалям стъклата,но най-вероятно ще демонтирам някоя друга лайсна и пластмаса,за да го подпъхна добре
                  EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                  Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                    Баш китайско си е,но има голяма разлика с това от 3-4лв.Едно, че не се драска,доста по-бавно избелява и примерно ако си затъмниш задното стъкло ксеноните на тези отзад няма да ти дразни толкова Иначе филма с това фолио е,че колкото е по-голям процента е по-светло.Аз си взех онзи ден S.D.BLACK 5% за страничните и BLACK 20% за задното.Ако не намериш такова в цилиндър същото го има и в синя кутия с американския флаг и надпис "Професионално АВТО ФОЛИО Недраскащо" Аз също няма да свалям стъклата,но най-вероятно ще демонтирам някоя друга лайсна и пластмаса,за да го подпъхна добре
                    Иска ми се да ги взема един и същи процент,и страничните и задното ще затъмнявам.Най-вероятно ще взема 20 %,да се вижда все пак нещо.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Довечера ще покажа снимки на почти завършено всичко,задното стъкло ми взе здравето.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                        Довечера ще покажа снимки на почти завършено всичко,задното стъкло ми взе здравето.
                        Задното стъкло не е ли сравнително лесно за затъмняване ? Не е като при повечето коли ... Или поне аз така си мисля.

Коментар

Задното стъкло изглежда само лесно.Опитах с цяло парче фолио,обаче при чистачката се получават едни гънки.Дори с топъл пистолет неможа да се изпъне.Реших да го направя на 2 части,като снадката да е на реотан.Да ама неми стигна фолиото.Утре ще се опитам да си купя същото и да довърша.Помеждудругото сложих и нови задни накладки.Алармата вече ми работи както трябва и под волана всичко е в приличен вид.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Някакви нови допълнения ? Снимки след затъмняването ? :P :P :P

Коментар

Princo написа:
                              Някакви нови допълнения ? Снимки след затъмняването ? :P :P :P
                              О има доста нови неща,ама не ми остава време да допълня и подредя снимките.Имам какво да покажа.Неделя евентуално.Междудругото някой знае ли как се източва ЦЯЛАТА водна система на типото.Поради серия от ремонти сега е с вода и трябва да я сменя с антифриз,ама искам да източа абсолютно всичко.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Откачи най-долния маркуч на радиатора и от там ще изтече всичко.
                                1995 Lancia Dedra 2000 16VT SW Integrale
                                2005 Lancia Musa 1,4 16V DFN
                                2000 Lancia Lybra SW 2,0 20V Comfortronic
                                2002 Alfa Romeo 147 Selespeed
                                2008 Fiat Panda Climbing

Коментар

Working...
                                X