Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    the_game написа:
    Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.html
    Тва е много добро.От къде може да се поръча и колко парички е ?
    Е не виждаш ли на края на клипа пише от къде може да се поръча.http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_kw...=tintingМай се пише колкото да се намираме на работа.
    uno turbo 1.3 i.e' 86
    renault 19 1.8 16v
    uaz 469 4.0 turbo
    renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
    trabant 601 69'

Коментар

Е не,работа си имам,просто не съм обърнал внимание.Мерси все пак ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ето нагледно раликата:
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

На някой снимки иглежда,че единият фар е по тъмен от другия,но реално не е така.Фолиото е дебело 0.1мм тоест от "дебелите",ако мога така да се изразя.Продава се на метър,като ролката е широка 40см.Не съм го купил случайно,а с проучване преди това.Бях малко скептично настроен,ама като видях няколко коли вечер,правени с това фолио реших и аз да взема.Голям зор видях докaто го сложа.Иска си нерви и време.При мен всеки фар се получи от 2-рият път.В крайна сметка се получи много готино,ще направя и халогените,и мигачите (с които предполагам ще е голям зор).По характеристики фолиото е 95% прозрачност и 25% затъмняване. Според мен си отговаря на данните които ми даде продавача.Забравих да спомена,че ползвах по силен сешоар.Един помощник духа с сешоара,пък аз изпъвам и глася фолито.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

the_game написа:
            Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.html
            За типо няма никъкви по различни фарове от оригиналните на пазара-нямам алтернатива,ако не си ги променя някак сам.Това от линка изглежда доста лесно за слагане.Ти на фаровете или на стоповете на гранда искаш да сложиш.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
              the_game написа:
              За типо няма никъкви по различни фарове от оригиналните на пазара-нямам алтернатива,ако не си ги променя някак сам.Това от линка изглежда доста лесно за слагане.Ти на фаровете или на стоповете на гранда искаш да сложиш.
              Стоповете ама ще ги правя чак на есен имам още един месец в БГ и мисля да не се занимавам засега.Това твоето фолио Lammar ли му е марката ? 20-тина лв г/д е ролката доколкото знам.Иначе фаровете си ги правих сам, не съм ги купил готови.

Коментар

Lammar е да.п.п.Да не отиваш на бригада!?
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                  Да USA

Коментар

the_game написа:
                    pecata написа:
                    Да USA
                    Супер,всяка година ли ходиш,и за колко време?
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Малко пълним темата със спам ама нали си е твоята Taзи ще ми е 3-та година (4-ти курс съм ) и ходя на едно и също място сега ще съм на същото място.Работя на едни и същи места, общо взето еднообразие от всякъде :Dиначе по принцип ми е позволено да работя точно 4 месеца, след това имаш виза за още 1 месец в който е забранено да се работи (ако си намериш работа на черно си идеален)За да изкараш доволни пари се работи на 2 работи.Тази година обаче тъпата ми агенция КУУЛ ТРАВЪЛ НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ С ТЯХ ми объркаха датите и визата ми изтича с 2 седмици по рано. Реално губя доста пари за тези 2 седмици ама неможе да се поправи...Работя в Северна каролина в едно градче Corolla. Няколко островчета са там. Ураганите ги блъскат яко (ако помниш урагана от лятото- е заради него ни евакуираха за седмица почти)Но иначе природата е толкова запазена,че чак невероятно. Сърнички подскачат напред назад, лесици, коьоти, и нито едно бездомно куче :D

Коментар

pecata написа:
                        the_game написа:
                        Грешиш за фаровете, за фейс лифта като при теб има кристални фарове и мигачи
                        Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                        GTV 2.0 (612 A)now
                        E60 530D now.. hate it big time :D
                        Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                        Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
                          pecata написа:
                          the_game написа:
                          Много ще се зарадвам,ако греша.Ти къде си срещал да се продават.Аз съм търсил из интернет магазините и няма никъде.(не говоря за България)
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

the_gameНе ми пречи спама в темата,но в "общи" ще направя една тема за бригадите (няма такава) мисля,че ще е интересна и доста хора ще споделят интересни мнения.Сега по темата.Днес огледах мигачите и забелязах,че имат едни релефни надписчета които утре ще изчезнат с шкурка
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                              _power_ написа:
                              pecata написа:
                              the_game написа:
                              Много ще се зарадвам,ако греша.Ти къде си срещал да се продават.Аз съм търсил из интернет магазините и няма никъде.(не говоря за България)
                              Гледал съм доста турски типо-та с такива...явно в Турция са лесно достъпни :P
                              Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                              GTV 2.0 (612 A)now
                              E60 530D now.. hate it big time :D
                              Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                              Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_Цт,много си прав,наистина има доста туски типота с маняшки фарове,а и стопове.Според мен са home made защото дори в ebay не съм попадал на втора ръка,за нови и дума да не става.Тези стопове и фарове според мен не са серийни,а са правени специално за тези коли на които са.
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X