Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    Тази лента само + и - ли иска?
    Да.Няма резистори и други добавки,затова я ползвам.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Аз гледах една с 60 диода на метър и струваше към 10-11 лева метъра ,в www.diodi.bg...Тъкмо си боядисах пластмасите около врътките и сега ме е жал да ги сваля ,защото ме е страх да не ги надраскам ,но може да се престраша...Иначе е станало много хубаво ,сигурно на живо не свети толкова ярко ,че да дразни...Знам го от личен опит... :P
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Аз гледах една с 60 диода на метър и струваше към 10-11 лева метъра ,в www.diodi.bg...Тъкмо си боядисах пластмасите около врътките и сега ме е жал да ги сваля ,защото ме е страх да не ги надраскам ,но може да се престраша...Иначе е станало много хубаво ,сигурно на живо не свети толкова ярко ,че да дразни...Знам го от личен опит... :P
        И лентата която аз купувам е по 60 диода на метър и е пак горе долу толкова пари.Е нее толкова ярко да ме дразни но е силна светлината.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
          ...Е нее толкова ярко да ме дразни но е силна светлината.
          Аз това имах в предвид...На снимка винаги излиза така ,че все едно дразни...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз да питам,тропат ли ви корите ? Усилил съм музиката и пак хлопат все едно колата ще се разпадне ! Знам,че имам една две шчупени щипки и мисля да си купя щипки,да сложа навсякъде и да демпна,където мога.Тааа вие имате ли какъв проблем ?!
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мда и не само корите и дръжките за отваряне и седалката пасажерската :D
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Оправете си щипките, мойте не тропат! :P
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Щипките които продават за 2-3 модела като структора.Търсете си като оригиналните.Преди време купувах щипки и бяха по 1 лев.Скъпи ми се видяха.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Отдавна не съм си попълвал темата,защото бях забравил че съм я правил. !Сега ме е яд,че си пуснах нова тема за амортесиорите за предния капак. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68728Ако може някой модератор да ми премести всичко от онази тема в тази ще съм много благодарен.Хем всичко да ми е на едно,хем да не пълним форума.Направих си едни джобове (по нагоре има снимки) за вратите.Доста се потрудих обаче неможах да ги догодя както трябва и реших да ги променя изцяло.В службата си направих обръчи от MDF с желания от мен диаметър.И в снимките по надолу ще видите какво сътворих.Основният обръч в на който лежи говорителят:
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Това е дотук.След малко като позасъхне лепилото ще отида да наложа на вратата да видя как седи.Моята кора е малко релефна и ще има малко пилене.Но като наложа ще преценя и ще покажа снимка.Използвал съм MDF с дебелина 18мм и 8мм.Такива парчета имаше около мен.Детайлите са изрязани на център машина.Лепил съм с доста добро дърводелско лепило.Крайният им вид ще бъде боя или кожа,но по скоро боя защото имам достъп до бояджийно с камера и ще ми е безплатно.........
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Мисля да си купя някакъв подлакътник,та някой слагал ли е ? Как сте го захванали и някакви препоръки какъв вид да е ? Мернал съм око на такъв като ТОЗИ
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Колега ако искаш да го слагаш тря да режеш барчето иначе ще дойде доста висок.Търси си от тия които отдолу са с 2 страници и се хващат странично на барчето с видий.Този който си показал не е подходящ за типото.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                            Колега ако искаш да го слагаш тря да режеш барчето иначе ще дойде доста висок.Търси си от тия които отдолу са с 2 страници и се хващат странично на барчето с видий.Този който си показал не е подходящ за типото.
                            Така си и мислех ... Трябва да е нещо от този тип като на снимката :
                            Прикачени файлове

Коментар

Да, с това захващане ще стане.Само преди да тръгнеш да купуваш си мерни разстоянието между седалките,да не вземеш някой бандур дето невлиза.Успех
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Ето така изглежда сложено.Направил съм си кръгчета с различни дебелини който ще режа и шкура по извивките на кората,накрая малко кит и боя.Има и опция за кожа,ама ако си намеря каквато искам.Мислех,неделя и днеска ще приклиюча с джобчетата,ама хвана студ и немога да седя навънка.Много жалко защото утре ми пристига силата за предната линия:Audison SRX2Качествено усилвателче трябва да е,ще го видим.
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X