Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги днес предвидливо реших да сваля джобовете и да ги сложа на корите на колата,да видя как пасват.И добре че го направих.Като ги сложих на вратите и стегнах винтовете и отгоре зееха дупки.Корите по които ги правих са били криви и не се е получило както трябва.Препсувах няколко пътии хванах влакнестия кит.Поне това което ми беше останало.За единия джоб отдолу не стигна,но утре ще докупя една кутия.Олепих хубаво с тиксо и с маламашката и шпаклата почнах.Върти,върти и ги докарах до това положение което ще видите на снимките.Утре на обяд в обедната почивкаще докитна където не съм и яко шкурене.Друга моя грешка е че на пасажерския джоб не съм пресметнал,че може да се удря в долната част на жабката-пак псувни.Поизрязах и сега има 1мм което е достатъчно.До тук всичко върви екстра.За днес е това:В горният си пост помолих учтиво да ми бъде променено заглавието на темата,защото нямам право да редактирам първият ми пост в темата-никъква реакция от към модераторите!Към кого да се обърна??
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Променям заглавието както желаеш, и напомням че е желателно да се поства във вид на чист текст, освен ако не се налага друго. Поредица от постове е в удебелен текст

Коментар

ogi28b написа:
        Променям заглавието както желаеш, и напомням че е желателно да се поства във вид на чист текст, освен ако не се налага друго. Поредица от постове е в удебелен текст
        Просто ми харесва удебеления текст и затова го използвам,не за друго.Щом е желателно ще използвам чистият текст,няма проблем.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Браво колега стараеш се,дано постигнеш желания ефект,от личен опит знам че не е толкова лесно ще поставя 2 снимки от моита заигравка.
          Прикачени файлове
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            Браво колега стараеш се,дано постигнеш желания ефект,от личен опит знам че не е толкова лесно ще поставя 2 снимки от моита заигравка.
            мн ми харесва колега.... качи снимки по на там още че ми стана интересно ако стане добре и аз го захващам )

Коментар

extaz написа:
              cs_aleksandar написа:
              мн ми харесва колега.... качи снимки по на там още че ми стана интересно ако стане добре и аз го захващам )
              Заповядай колега.
              Прикачени файлове
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Колеги днес шкурнах първата ръка влакнест кит и днес положих втори слой:Утре пак шкурка после фин кит и обработка.Снимките са ми от телефона.Утре още.В момента избирам усилвател,но се двоумя на какво да се спра.Искам суб на амп и предна линия компонентна пак към усилвател,само дето се чудя 2 усилвателя ли да взема или 1 четириканален.2 канала предна линия и един брич.Спрял съм се на това:http://www.ljclub.net/auto-audio/amp....htmКакво мислите.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Колега какъв кит точно ползваш ? Няма ли от баса да се напука ? И говорих с 1 колега от форума и каза че сложил някакъв кит и му разяло пяната

Коментар

extaz написа:
                    Колега какъв кит точно ползваш ? Няма ли от баса да се напука ? И говорих с 1 колега от форума и каза че сложил някакъв кит и му разяло пяната
                    Слагам влакнест кит и става екстра,няма да се напука със сигурност.От тези говорители се търси само среда,нищо повече.Между слоевете кит може да се сложи и pvc мрежа,но според мен не е необходимо.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                      extaz написа:
                      Слагам влакнест кит и става екстра,няма да се напука със сигурност.От тези говорители се търси само среда,нищо повече.Между слоевете кит може да се сложи и pvc мрежа,но според мен не е необходимо.
                      Ами после от горе какво ще му правиш

Коментар

джобове на вратите можеше да си вземеш от рено 19, точно такива каквито ти ги правиш са...и са готови
                        В сервиза съм!

Коментар

Не ги знам на 19-ката какви са джобовете,но на 100% няма да паснат без преправяне.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Вече с спокойно мога да си продължа темата за типото колеги,направил съм доста снимки и неща.Ще спускам постепенно снимки и разяснения.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Хайде де :D давай да зяпаме :P
                              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

s

tipo nai qkata kola i az imamКирилицата е задължителна за форума!!!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X