Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pecata написа:
    Ами за лампата не е проблем,имам варианти за свързване.За самото измерване + трябва да е директно от клемата,а масата от където и да е. (поне така е в опътването за свързване)
    М да то добре ,че нали правилно е от клемата ама как ше го прекъсваш без допълнително копче ? .. и ако си на вариант без копче ... щеш нещеш стигаш до + от контакния ключ ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

аз взех захранване от запалкататя работи като е подаден контакти лампата за осветлението също я вързах така и свети винаги, когато е подаден контактпрез деня също свети, но не се виждакато е тъмно тогава се вижда
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

При мен запалката е с директно захранване-нестава.Мисля + от акумолатора,а масата да се прекъсва от контактния ключ.Може би написах глупост ама така го мисля По важното е че наванка вали и нищо немога да правя,ебати скапаното време.А трябваше и летните гуми с новите жанти да сложа Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
          При мен запалката е с директно захранване-нестава.Мисля + от акумолатора,а масата да се прекъсва от контактния ключ.Може би написах глупост ама така го мисля По важното е че наванка вали и нищо немога да правя,ебати скапаното време.А трябваше и летните гуми с новите жанти да сложа Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
          Колега, контактния ключ прекъсва само +
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Здравйте отново.Позагубих се,но в родния дом (на село ) нямам интернет и неможах да ви покажа каквото искам.За да показва уреда хванах + от контактния ключ,от кабела който е показан с стрелка на снимката:Увих хубаво,леко с поялника го калайдисах и го "затворих с изолирбанд":Масата я хванах от едно болче пак отдолу,от снимката ще добиете представа:Уреда показва точно (едновременна сверка с мултицета правих).Доволен съм.Като подам на контакт и стрелката "цък" и вече работи.Осветленито съм го направил от захранването на цд-то,по точно от рем-контрола съм хванал +.Снимките са лоши,но с телефона толкова.Мисля,че се добива представа все пак.Утре с апарата ще направя клипче и хубава снимка като завършек на работата (тя е свършена де).
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

сега очакваме снимки на волтметъра на тумно с показание от 14.2V

Коментар

И понеже неискам да пускам други теми,искам да използвам тази (все пак си е моя) и да попитам дали на мястото което съм показал по долу на снимката,трябва да има някъкъв филтър или решетка.Това е под кората на предните чистачки:Глася се да слагам това окачване което е по долу на снимките.Има ли някой представа с колко ще ми се свали колата?Тука има някъкъв номер:В момента колата е на такава височина с оригиналните си пружини:
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
                  сега очакваме снимки на волтметъра на тумно с показание от 14.2V
                  Утре на тъмно ще направя след работа.14.2V,ама друг път :D По малко показва,на снимките ще видите утре!
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

за сваляне на колата не мога да кажа,.но със сигърност там трябва да има филтър за парното на 100%,ето имаш повод да покажеш пунтото снижено дано да е така,чакам

Коментар

BeAsT BRAVO HGT написа:
                      за сваляне на колата не мога да кажа,.но със сигърност там трябва да има филтър за парното на 100%,ето имаш повод да покажеш пунтото снижено дано да е така,чакам
                      де го видя тва пунто ... Tipo
                      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Ето тук може да видите едно клипче,което обещах вчера:http://www.vbox7.com/play:b14fc97a До 30-на минути ще работи клипчето,току що го качих и сайта си го обработва нещо.п.п.Вече работи!
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                          BeAsT BRAVO HGT написа:
                          де го видя тва пунто ... Tipo
                          е а де,но наи важното е че FIAT.понякога едно мислиш друго пишеш

Коментар

Момчета вчера започнах и работа по жобчетата за вратите.Благодарение на колегата icoto се сдобих с 2 кори и две пластмаси за шаблони.Джоба+пластмасата която ще видите на снимката ще бъде едно цяло тяло.След цялостното му завършване до боя черен мат ще бъде сложено на корите които са ми в колата.Направих си фланци от MDF-че.Нагласих ги по моя преценка,подпрях тук-там и с пистолетна пяна ги пениосах.Разбира се прекалих с пяната,но това е отделен въпрос.Преди малко ги изрязах по желаната от мен форма и им предстои повърхностна обработка с влакнест кит,после и с по фин.Надявам се да стане добре и да ви бъде интересен процеса на работа.Ето и снимковия материал за сега:При водача:Пасажерската:В изрязан вид:Опитах се да си променя заглавието на темата,но не успях.Моля модераторите да я променят ..."Монтаж на волтметър+изработка на джобове".... или нещо подобно.Да се знае като се погледне заглавите,че искам да покажа и нещо друго на съфорумците.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Колега даваи в същия дух , очаквам и нататачни снимки ще ми е интересна темата .И успехх

Коментар

Нови снимки утре.п.п.Ще има доста нови снимки.
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X