Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Братя да кажа само че за наистина яка и най вече качествена музика няма как да няма кондензатор а той е направен много яко и на ниго си изписва.А с пича от софия може да се разберем да му покажа яка музика и да садействам нещо ако реши да слага.Иначе уреда за мен е тарикатски и радва

Коментар

Разбира се колега че е нужен кондензатор,моя е хайфоникс 1F.Моята "яка" музика е 2х12’ и 2 стъпала.Имам всичко,просто не е монтирано.Уредчето радва окото и ще ми е полезно.Въпрос на вкус и лично предпочитание.След 30мин ще покажа снимка в завършен вид,а утре ще го монтирам.(днес нямах време просто).
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

перфектно е станало ,бравосс

Коментар

супер е станаломного добрес какъв спрей го пръснане можеше ли да го облицоваш с кожа
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Ами по нагоре съм постнал снимка на спрея който съм използвал.(спрей за брони).Немога да догодя тези извивки с кожа без снадки.Днеска пак не остана време за монтаж,ама надявам се утре.Остава само да кацне в колата.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Аиде де чакаме да го сваржеш и да кажеш как е,кажи и как е свързването не бъди скрънджааа :D :D :D

Коментар

Е кво му се чудиш как е свързаването + и - за хранване и един + за измерване .... общо 3 кебала ... аз навремето бях се зарибил и си поръчах като колегата за 2 уреда ... ама докато се сетя как се напасва я сатрих конзолата ... А когато знаех вече беше късно такаче хубаво е ,че колега е направил темата мисля ,че е добре да бъде важна за тунинг раздела.
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                    Е кво му се чудиш как е свързаването + и - за хранване и един + за измерване .... общо 3 кебала ... аз навремето бях се зарибил и си поръчах като колегата за 2 уреда ... ама докато се сетя как се напасва я сатрих конзолата ... А когато знаех вече беше късно такаче хубаво е ,че колега е направил темата мисля ,че е добре да бъде важна за тунинг раздела.
                    Мисъслта ми беше друга,да това си е да кажем обикновенна ’’лапма’’ + и -.....и светваа.но да стане както е при уредите при таблото като се даде кантакт и те заработват а не постоянно да е под напрежение,даваш контакт стрелката забива например на 14 волта след изключване на колата волтметара ’’изгасва’’.това имам в предвид

Коментар

Не е точно като обикноивенна лампа !!! уреда има нужда от захранване да работи + и - (вероятно и за осветление) ... и отделно взема + по 3ти кабел за да измерва ... Ако си забелязал мултицетите ползват батерия ... не са само + и - ... А относно плюса които трябва да се вземе при контак може да се хване от контакния ключ или бушоните ... Всичко е въпрос на избор и мерене с мултицета
                      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                        Не е точно като обикноивенна лампа !!! уреда има нужда от захранване да работи + и - (вероятно и за осветление) ... и отделно взема + по 3ти кабел за да измерва ... Ако си забелязал мултицетите ползват батерия ... не са само + и - ... А относно плюса които трябва да се вземе при контак може да се хване от контакния ключ или бушоните ... Всичко е въпрос на избор и мерене с мултицета
                        Съгласен съм с теб,тава имах напредвид да каже от каде е взел този пусков кабел да кажем,че то ще е от коннтакни ключ ще е от там спор няма но простоедно + за сички нас които имат напредвид такива работи.

Коментар

Колеги днеска монтирах колонката.Започнах с свалянето на кората под волана.Отдолъу видях това и ми стана зле!После свалих говорителя и дунапрена под него:Махнах пластмасите първо за да мога да изтегля кабелите докато намествам конзолата.Сложих я и сега изглежда така:Изглежда много добре.Само че с свързването видях много зор.Значи от уреда излизат 2 жици + и - които са за лампата на уреда и отделно други две жици + и - за да мери.Искам да го направя както казват колегите по нагоре,като подам на контакт и да светва и работи.Лампата мога да я направя на ключе и да си я пускам нощем и вечер щото през деня няма файда,вижда си се идеално.Функцията за меренето незнам как да я направя.Утре с един приятел който има поглед към нещата ще свърже всичко,и да поприберем и подредим тези кабели под кората.Все едно са хвърлени с вилата.Надявам се да ви харесва как седи на автомобила.За първи път се занимавам с нещо подобно и съм доволен от себеси.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Ще дам подробна информация за свързването на уреда + сникмов материал.Утре на светло ще го направим за да стане както трябва.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

аз пък бих ти предложил за лампата да си хванеш успоредно захранване от една от лампите в таблото ... така като пуснеш фарове или габарите ще святка всичко и няма да има нужда от още ключове а за измерването от котакния ключ и така ....

Коментар

Ами за лампата не е проблем,имам варианти за свързване.За самото измерване + трябва да е директно от клемата,а масата от където и да е. (поне така е в опътването за свързване)
                                Fiat Tipo
                                Corsa b комби !

Коментар

Working...
                                X