Братя да кажа само че за наистина яка и най вече качествена музика няма как да няма кондензатор а той е направен много яко и на ниго си изписва.А с пича от софия може да се разберем да му покажа яка музика и да садействам нещо ако реши да слага.Иначе уреда за мен е тарикатски и радва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои подобрения върху Типо
Collapse
X
-
Разбира се колега че е нужен кондензатор,моя е хайфоникс 1F.Моята "яка" музика е 2х12’ и 2 стъпала.Имам всичко,просто не е монтирано.Уредчето радва окото и ще ми е полезно.Въпрос на вкус и лично предпочитание.След 30мин ще покажа снимка в завършен вид,а утре ще го монтирам.(днес нямах време просто).Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Е кво му се чудиш как е свързаването + и - за хранване и един + за измерване .... общо 3 кебала ... аз навремето бях се зарибил и си поръчах като колегата за 2 уреда ... ама докато се сетя как се напасва я сатрих конзолата ... А когато знаех вече беше късно такаче хубаво е ,че колега е направил темата мисля ,че е добре да бъде важна за тунинг раздела.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Е кво му се чудиш как е свързаването + и - за хранване и един + за измерване .... общо 3 кебала ... аз навремето бях се зарибил и си поръчах като колегата за 2 уреда ... ама докато се сетя как се напасва я сатрих конзолата ... А когато знаех вече беше късно такаче хубаво е ,че колега е направил темата мисля ,че е добре да бъде важна за тунинг раздела.
Коментар
-
Не е точно като обикноивенна лампа !!! уреда има нужда от захранване да работи + и - (вероятно и за осветление) ... и отделно взема + по 3ти кабел за да измерва ... Ако си забелязал мултицетите ползват батерия ... не са само + и - ... А относно плюса които трябва да се вземе при контак може да се хване от контакния ключ или бушоните ... Всичко е въпрос на избор и мерене с мултицета>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Не е точно като обикноивенна лампа !!! уреда има нужда от захранване да работи + и - (вероятно и за осветление) ... и отделно взема + по 3ти кабел за да измерва ... Ако си забелязал мултицетите ползват батерия ... не са само + и - ... А относно плюса които трябва да се вземе при контак може да се хване от контакния ключ или бушоните ... Всичко е въпрос на избор и мерене с мултицета
Коментар
-
Колеги днеска монтирах колонката.Започнах с свалянето на кората под волана.Отдолъу видях това и ми стана зле!После свалих говорителя и дунапрена под него:
Махнах пластмасите първо за да мога да изтегля кабелите докато намествам конзолата.Сложих я и сега изглежда така:
Изглежда много добре.Само че с свързването видях много зор.Значи от уреда излизат 2 жици + и - които са за лампата на уреда и отделно други две жици + и - за да мери.Искам да го направя както казват колегите по нагоре,като подам на контакт и да светва и работи.Лампата мога да я направя на ключе и да си я пускам нощем и вечер щото през деня няма файда,вижда си се идеално.Функцията за меренето незнам как да я направя.Утре с един приятел който има поглед към нещата ще свърже всичко,и да поприберем и подредим тези кабели под кората.Все едно са хвърлени с вилата.Надявам се да ви харесва как седи на автомобила.За първи път се занимавам с нещо подобно и съм доволен от себеси.
Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
аз пък бих ти предложил за лампата да си хванеш успоредно захранване от една от лампите в таблото ... така като пуснеш фарове или габарите ще святка всичко и няма да има нужда от още ключове а за измерването от котакния ключ и така....
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар