Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А какво точно измерва този волт метър?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      А какво точно измерва този волт метър?
      Колега отговора идва от самото име на уреда "Волт" "Метър" Общо взето следи състоянието на акомулатора. Според мен това е един много полезен уред и дори някои коли го имат фабрично

Коментар

За волтове знам, че измерва Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и наистина е полезен, но нужно ли е постоянно да ти е пред погледа
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Бе няма лошо ... ми хубаво е да си знаеш колко зарежда ... другия уред дето си мисля ,че си заслужава да се монтира е дет взема сигнал от ламда сондата и мери наситеноста на горивото колко е обогатена или бедна горивната смес .... , и примерно като е при мен уред за температурата или оборотомер с лампичка за критични обороти ... бе се гъзараики ... доколкото съм съм чувал на ладите датчиците мерели и налягането на маслото ...та може да се преработи или измисли нещо и за него
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
            Всичко ОК и много точно ,ама са чудя що само 1 уред ? ми не 3 ? ... дето са вика като е гарга да е рошева
            Колега мислех го т’ва с 3-те уреда,ама незнам какво да сложа още.Волтметъра ще ми е доста полезен,мисля не е нужно да обяснявам с какво.Имам си стрелка за температурата на антифриза която показва вярно.Оборотомер си имам също.Можех да сложа още един уред за налягането на маслото,ама нямах пари.Ако реша винаги мога да си добавя още,просто залагам още една или две стойки над тази и пак същата процедура като на снимките по-нагоре.п.п.След малко още една снимка!
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
              Fiat_Punto11 написа:
              Всичко ОК и много точно ,ама са чудя що само 1 уред ? ми не 3 ? ... дето са вика като е гарга да е рошева
              Колега мислех го т’ва с 3-те уреда,ама незнам какво да сложа още.Волтметъра ще ми е доста полезен,мисля не е нужно да обяснявам с какво.Имам си стрелка за температурата на антифриза която показва вярно.Оборотомер си имам също.Можех да сложа още един уред за налягането на маслото,ама нямах пари.Ако реша винаги мога да си добавя още,просто залагам още една или две стойки над тази и пак същата процедура като на снимките по-нагоре.п.п.След малко още една снимка!
              колега можеш ли да дадеш и такива оринтировачни цени и на други уреди
              FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
              НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

А защо не наредиш няколко уреда в някаква по-завъртяна кутия, която да се постави някъде отпред при двигателя По този начин с отваряне на капака се виждат процесите, които отчитат уредите.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Ами купих ги от tuning-parts.bg. Влез в секцията измервателни уреди и има всякъкви на всякъкви цени и комплекти с намаления.Нещата се пращат по еконт от Бургас.Аз случайно попаднах на една обява в tuning.bg и по скайпа се разбрах с момчето което представлява интернет магазина.Много е коректен.Скайпа му е: TUNING-PARTS
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Мммм не е ли всъщност доста ниска тази цена за уред? Каква цена вървят тази марка, ако не е на промоция както си го взел ти?EDIT: Sorry избързах да пиша преди теб
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

M5kov написа:
                      А защо не наредиш няколко уреда в някаква по-завъртяна кутия, която да се постави някъде отпред при двигателя По този начин с отваряне на капака се виждат процесите, които отчитат уредите.
                      Ами специално уреда който съм го сложил,или по точно ще сложа аз ми е за постоянно наблюдение.То ако само при отваряне на капака мога да го гледам няма да го слагам вубще,ами ще си меря с мултицета.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

PaUnOff написа:
                        Мммм не е ли всъщност доста ниска тази цена за уред? Каква цена вървят тази марка, ако не е на промоция както си го взел ти?EDIT: Sorry избързах да пиша преди теб
                        Уреда който съм купил аз е немски и цената му е 29 лева,аз го взех за 19 на промоция.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Ти си решаваш колега, но лично за мен такъв уред бих сложил при двигателя, защото това е уред за диагностика, доста по-елитен от мултицета, а и хамалогията с "кабелче тук кабелче там" я няма. Само отваряш и гледаш! Отпред се слага нещо "по-интересно" (на старата ми шкода бях сложил оборотомер по подобен начин, защото фабрично си нямаше ) . Какво би си помислил страничен човек като го види: -Ъ, този сигурно има проблеми с алтернатора и си е сложил волтметър за да знае кога да спира колата на "писта" и кога не. Нямам за цел да се заяждам или нещо подобно, просто ти казвам гледната си точка
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                            Ти си решаваш колега, но лично за мен такъв уред бих сложил при двигателя, защото това е уред за диагностика, доста по-елитен от мултицета, а и хамалогията с "кабелче тук кабелче там" я няма. Само отваряш и гледаш! Отпред се слага нещо "по-интересно" (на старата ми шкода бях сложил оборотомер по подобен начин, защото фабрично си нямаше ) . Какво би си помислил страничен човек като го види: -Ъ, този сигурно има проблеми с алтернатора и си е сложил волтметър за да знае кога да спира колата на "писта" и кога не. Нямам за цел да се заяждам или нещо подобно, просто ти казвам гледната си точка
                            колега нее задължително колите ни да са драгстери има момчета каде сме фенове на яката музика и понякога е необходимо да имаш такув уред
                            FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
                            НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА

Коментар

bravite написа:
                              M5kov написа:
                              колега нее задължително колите ни да са драгстери има момчета каде сме фенове на яката музика и понякога е необходимо да имаш такув уред
                              Точно заради музиката е сложен,която още не съм монтирал,но е въпрос на време.При по сериозни музикални системи трябва да се следи напрежението.И всъщност имам понякога проблеми с алтернатора.Но главно заради музиката.
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

С това трябваше да почнеш Напълно подкрепям
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                                X