Ето така съм ги включил и не ,и не ,и не ,и неще.Tези 2 букси от захранването не съм ги включил никъде,защото няма такива входове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някои подобрения върху Типо
Collapse
X
-
DogForLife написа:Какво прави компа? Тъй като съм на 2 преки от вас и имам познания в тази сфера мога да ти помогна ако желаеш.Какво ЦПУ ползваш?П.С. Видях Целерон на 1700.Ела да ти подаря един Целерон на 2400 имам само се подмята тука.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
DogForLife написа:С този 1700mhz процесор на слайудшол ще гледаш видео файлове.Няма проблем когато ти е удобно драсни на скайп, имаш ми го и ще подкараме машинката.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Пробвай да насочиш един сешоар а духа навътре във фара...Аз моите така ги оправих...Ама става бавно...Или ги остави на слънце за няколко часа...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
pecata написа:Снощи ги сложих късно пресни пресни.Изкарах я малко по Павлово и няма никъкви проблеми с видимистта.На кръговото имаше полиция и неме спря.Ще кача снимки,ама имам проблем с четеца за карти.Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.html
Коментар
-
the_game написа:Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.htmlAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар