Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някои подобрения върху Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето така съм ги включил и не ,и не ,и не ,и неще.Tези 2 букси от захранването не съм ги включил никъде,защото няма такива входове.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Какво прави компа? Тъй като съм на 2 преки от вас и имам познания в тази сфера мога да ти помогна ако желаеш.Какво ЦПУ ползваш?П.С. Видях Целерон на 1700.Ела да ти подаря един Целерон на 2400 имам само се подмята тука.
      4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
        Какво прави компа? Тъй като съм на 2 преки от вас и имам познания в тази сфера мога да ти помогна ако желаеш.Какво ЦПУ ползваш?П.С. Видях Целерон на 1700.Ела да ти подаря един Целерон на 2400 имам само се подмята тука.
        Ами свързал съм му всичко както се вижда на снимката.Включвам в тока и нищо.Само светка зелената лампичка на дъното и толкова.Нито перки тръгват нито,нищо.Незнам какво да правя.Аз не съм в Лагера,а в Павлово в момента живея тук в къща.Мога да донеса нещата където кажеш и да се опиташ да ги пуснеш.Проблема ми е,че не тръгва системата,а не в силата и.За филми,музика и GPS е достатъчна според мен.През деня съм на работа,но вечер ако ти е удобно и имаш време може да се разберем нещо.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

С този 1700mhz процесор на слайудшол ще гледаш видео файлове.Няма проблем когато ти е удобно драсни на скайп, имаш ми го и ще подкараме машинката.
          4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
            С този 1700mhz процесор на слайудшол ще гледаш видео файлове.Няма проблем когато ти е удобно драсни на скайп, имаш ми го и ще подкараме машинката.
            Ами утре съм на урок след работа до 20h вечерта,но вдруги ден ще ти пиша.(до 3 месеца единственото ми пц беше АМД Дурон на 1200mhz и си гледах филми на него идеално.Изгоря му дъното обаче.§ години ми служи вярно.)Супер,че си съгласен да помогнеш.До скоро.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Свалих фаровете задаги затъмня с фолио.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Вече са затъмнени.Доста фолио и труд изхабих,но стана добре.Ако знаех какъв к*р е това,нямаше да се захвана вубще.С фаровете успях,ама с мигачите незнам как ще стане.Сега няма с какво да направя снимки,ама утре ще гледам да постна.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

В единият фар има леко запотяване,явно е влязло влага като съм ги мил,явно през дупките за габарита.Как да го изсуша?
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Пробвай да насочиш един сешоар а духа навътре във фара...Аз моите така ги оправих...Ама става бавно...Или ги остави на слънце за няколко часа...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

покарай я вечер
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Може и денем ако спазваш изискванията на закона да караш на фарове
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Снощи ги сложих късно пресни пресни.Изкарах я малко по Павлово и няма никъкви проблеми с видимистта.На кръговото имаше полиция и неме спря.Ще кача снимки,ама имам проблем с четеца за карти.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                            Снощи ги сложих късно пресни пресни.Изкарах я малко по Павлово и няма никъкви проблеми с видимистта.На кръговото имаше полиция и неме спря.Ще кача снимки,ама имам проблем с четеца за карти.
                            Очаквам с нетърпение От къде взе фолиото, колко ти излезна..Искам и аз
                            Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                            Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.html

Коментар

the_game написа:
                                Готини джанти, и аз мислех да правя черни фаровете ама си реших проблемите по друг начин За стоповете обаче, се чудя дали да не си поръчам такъв винил или фолио.http://blondesearch.ru/play/vaNRO1k3...ing_%2529.html
                                Тва е много добро.От къде може да се поръча и колко парички е ?
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X